Як вибрати шапку для дитини?

Як вибрати шапку для дитини?

16.11.21 23:38 0 684

Коли в сім'ї народжується дитина, батьки намагаються дати їй усе найкраще. Вони хочуть бачити малюка здоровим і щасливим, приділяють велику увагу правильному харчуванню, купують йому якісний одяг, меблі, іграшки. Проте далеко не завжди молоді батьки вміють вибрати для свого чада саме те, що йому необхідно. В даній статті описано про те, як правильно підібрати для дитини шапочку, щоб узимку їй було в ній тепло, а навесні чи восени – не спекотно. До речі, в інтернет-магазині https://zmerz.com.ua/g99256042-vesnaosen-dlya-malchikov безпосередньо можна придбати шапки весна / осінь для хлопчиків.

Вибір дитячої шапки в залежності від сезону

Найскладніше вибрати шапку в осінньо-весняний період. Це пов'язано з тим, що погода в такий час дуже нестійка і похмуре небо часто-густо змінюється сонечком. Крім цього, навесні та восени часом дме вітер, який так і норовить пробратися під головний убір малюка. Наприкінці весни та ранньої осені найкраще надягати не продувані вітром і непромокаючі шапки з болонії або джинсової тканини з підкладкою з натуральних матеріалів, що дихають.

Фасони цих шапок дуже різноманітні. Можна підібрати шапку-кепку, вушанку, жокейку. Головне, щоб вона щільно прилягала до голови дитини та закривала вушка, інакше непосида може застудитися або заробити отит, який приносить масу страждань маленькому чоловічку. Обов'язково зверніть увагу на те, щоб шапка мала зав'язки, застібки, липучки та інші фіксатори, які надійно захистять вуха від вітру.

Провесною і пізно восени дитині буде комфортно в шапках з вельвету, флісу, вовни, болонії, утеплених синтепоном або іншим матеріалом. Теплі дитячі шапочки для хлопчиків та дівчаток мають бути з флісовою або трикотажною підкладкою. Такі головні убори чудово зберігають тепло та надійно захищають від холодного осіннього вітру. Крім того, навіть при морозах голова дитини не мерзне. Моделі подібних шапок представлені у великому асортименті: це і вушанки, і вироби з козирками, і зимові шапки-шоломи. Перевага останніх полягає в тому, що їх можна носити без шарфів, які не завжди зручні для маленьких непосид. Деякі моделі мають мембранні вставки в області вух, що створює додатковий захист. Матеріали, з яких виготовляються такі головні убори - вовна, фліс, трикотаж на бавовняній підкладці.

У зимовий час краще купувати хутряні шапки. Вони можуть бути як натуральними, так і штучними. Великою популярністю користуються пухові шапки, наповнювачем у яких служить лебедячий чи гагачий пух. Це теплі та легкі головні убори, але вони здатні викликати алергію. Крім того, пір'я нерідко вилазить назовні та дратує шкіру дитини, тому потрібно звертати увагу на те, щоб було більше пуху і менше пера. Для хлопчиків краще вибирати шапки у формі вушанок, а дівчаткам підійдуть капорі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)

КОМЕНТАРІ