Основні види маркіраторів штрих-кодів

Основні види маркіраторів штрих-кодів

17.11.21 18:17 8 495

Маркування готових виробів є невід'ємним етапом виробництва. Воно полегшує виробнику контроль якості та обсягу виробів, що випускаються, а також дозволяє донести до користувача весь обсяг технічної інформації про товар. Тут можна прямо на поверхні виробу або на спеціальних маркувальних шильдиках розмістити інформацію про дату випуску, термін придатності, серійний номер, склад. Маркування даних про виробника, включаючи його логотип та штрих-коди, допоможе захистити авторське право виробника та підтвердити справжність товару.

Зараз продукція практично всіх галузей промисловості піддається маркуванню та кодуванню. Наявність виробництва тих чи інших видів маркувального устаткування визначає рівень конкурентоспроможності компанії. Широкий вибір обладнання та відносно невисока ціна маркіратора дозволяють обладнати виробничі ділянки необхідним оснащенням, аж до повної автоматизації процесу маркування продукції. До речі, придбати таке обладнання ви можете на сайті https://www.marking.in.ua/.

Інформація, призначена для розміщення на поверхні, що маркується, буває двох видів - постійної та змінної. Від цього залежить, яка маркувальна машина застосовуватиметься. Для маркування постійної інформації, коли весь обсяг даних заздалегідь відомий та не очікуються його зміни, використовуються традиційні технології – офсетний, трафаретний та друкарський друк, флексографія та інші види простого друку. Але часто процес маркування доводиться проводити з льоту, наприклад, перед транспортуванням або безпосередньо перед виставленням товару на торговий прилавок. У цьому випадку вибір відповідного типу маркіратора не такий простий.

Розглянемо найпоширеніші різновиди маркувальних машин. За методом маркування їх можна розділити на кілька груп:

  • Безконтактні маркіратори. Сюди відносяться термоструминні принтери (для маркування пластику, картону і гофрокартону), лазерні принтери та маркіратори;
  • Контактні маркіратори. До цієї групи відносяться штампи та штампувальні апарати, преси (датувальники) для гарячого та холодного тиснення, рол-кодери для маркування еластичного пакування, термотрансферні принтери та механічні голкоударні маркіратори. До останніх відноситься мікроударне маркування, а також і маркери, що прокреслюють (скрайбери);
  • Системи етикетування. До цієї групи входять принтери етикеток, термографічний друк, маркування вторинної упаковки.

Маркіратори штрих-кодів

Вибране обладнання має відповідати таким критеріям:

  • мати доступ до зміни інформації;
  • автоматичний режим роботи;
  • якісний стійкий друк.

Вартість маркера має бути економічно вигідною, з доступною собівартістю відбитка навіть за невеликих тиражів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Попередня новина: Граємо в ліцензійне ...
Наступна новина: Можливості та переваги ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Jackson63 - 17.11.21

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.

аватар країна
Mtfkcns - 17.11.21

Великолепная идея

аватар країна
Woglinde - 17.11.21

поза конкуренцією

аватар країна
Naro_O - 17.11.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
Kilomet - 17.11.21

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
HatariHanzo - 17.11.21

Актуальная и свежая инфа

аватар країна
UpDendy - 17.11.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
iamill - 17.11.21

Сайт супер, побольше бы таких!