Переваги прослуховування музики на роботі

Переваги прослуховування музики на роботі

19.11.21 08:52 0 694

Якщо ви коли-небудь намагалися змусити людей узгодити плейлист, ви можете уявити собі, як їхні думки розділилися. Дослідження показують, що багатьом людям корисно слухати музику на роботі – принаймні якщо вони можуть обирати, коли її слухати. До речі, на сайті https://laylo.me ви можете знайти популярні музичні твори та слухати їх онлайн.

Основні переваги прослуховування музики:

  • Розслаблення. Музика на роботі може сприяти розслабленню, спрямовуючи ваш стрес та негативні емоції, і може допомогти вам уявити, що ви не на роботі. Це також може забезпечити невелику перерву від розумової активності та дозволити вам відпочити та відновитися. У цьому сенсі музика може створити відчуття добробуту в офісі, піднімаючи у працівників гарний настрій.
  • Концентрація. Музика може допомогти вам зосередитися, пригнічуючи відволікаючі фактори в офісі. Деякі люди відчувають ці ефекти при виконанні більш простих завдань, але вони також можуть допомогти у виконанні більш складної роботи. Ви можете керувати своїм звуковим оточенням в офісі.
  • Емоційне управління. Музика може надихати на думки та мотивувати вас. Вона може знімати стрес і бути «товаришем по стражданню» у громадському місці, де недоречно показувати усі свої розчарування. Це також може створити відчуття компанії, коли ваше робоче місце занадто тихе або порожнє.
  • Блокує відволікаючі фактори. Музика допомагає сконцентруватися, особливо коли хтось ще в офісі, розмовляє телефоном. Здатність блокувати фактори, що відволікають, може бути способом впоратися зі стресом, оскільки дає вам більше контролю над навколишнім середовищем. Зокрема, навушники допомагають покращити концентрацію двома способами. Вони блокують інші звуки. Співробітники часто використовують навушники, щоб заглушити навколишній шум від оточення чи колег. Вони діють як знак "не турбувати". Співробітники також використовують навушники, щоб надсилати візуальний сигнал про те, що вони зайняті, і щоб їх не відволікали.
  • Створює різноманітність і допомагає думати про інше. Музика може розважити вас, і ви не відволікатиметеся від інших занять. Це стратегія управління внутрішніми перебоями, такими як мрії чи думки, які можуть змусити втратити потік. Це також може завадити вам займатися іншими непродуктивними речами, такими як перегляд інтернету або спілкування з колегами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: У Тернополі на вул. Князя ...
Наступна новина: У Тернополі на вул. ...

КОМЕНТАРІ