Діагностика автомобіля перед покупкою

Діагностика автомобіля перед покупкою

23.11.21 09:11 4 654

Купуючи автомобіль на вторинному ринку, покупець завжди стикається із низкою ризиків. Головний з них полягає в тому, що транспортний засіб може мати приховані несправності, які значно знижують його реальну ринкову вартість та згодом вимагатимуть суттєвих витрат на проведення ремонту.

Самостійний огляд навіть найдосвідченішим автолюбителем не може дати повної та об'єктивної інформації про стан машини. Оптимальним варіантом є професійна передпродажна діагностика автомобіля перед покупкою. Вона виконується кваліфікованими фахівцями, які мають сучасне обладнання та технології. Завдяки цьому діагностика авто б/у перед покупкою дозволяє з високою точністю оцінити реальний стан машини, що дає можливість покупцеві уникнути неприємностей і зайвих витрат.

Проведення діагностики перед покупкою

Діагностика авто при купівлі передбачає глибоку перевірку всіх систем та агрегатів автомобіля з метою оцінки реального технічного стану. Виконується досить широкий перелік робіт:

  • Вивчення геометрії кузова, перевірка стану кузовних елементів. На цьому етапі передкупівельна діагностика автомобіля дозволяє визначити, чи брав участь транспортний засіб у ДТП, чи здійснювалася заміна окремих елементів кузова, локальне або повне фарбування.
  • Повна комп'ютерна діагностика. Проводиться сканування бортової електроніки щодо виявлення наявних помилок та його історії. Також визначається своєчасність проходження автомобілем регламентного ТО.
  • Перевірка справжності VIN номера та його відповідності до номерів на кузові, що дозволяє виключити кримінальне походження автомобіля.
  • Діагностика коробки перемикання передач. Огляд агрегату, оцінка стану деталей, перевірка роботи.
  • Перевіряє рульове управління шляхом фізичного огляду на підйомнику.
  • Перевірка ходової частини та гальмівної системи. Виконується фізичний огляд на підйомнику, а також виконуються тест-драйви, які дозволяють оцінити роботи систем в умовах реальної експлуатації.
  • Огляд днища автомобіля для виявлення можливих осередків корозії та механічних пошкоджень.
  • Перевірка двигуна. Передпродажна діагностика автомобіля обов'язково передбачає тестування двигуна на спеціальному діагностичному стенді. Це обладнання дозволяє виконати повний комплекс перевірок та оцінити стан та роботу всіх систем та вузлів силового агрегату.

За підсумками діагностики автомобіля при покупці замовник отримує діагностичну картку, в якій буде докладно описаний реальний стан транспортного засобу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 90)
Попередня новина: Что вам нужно знать про ...
Наступна новина: Можливості обладнання для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Shef24 - 23.11.21

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
nnexistent - 23.11.21

Мне не ясно.

аватар країна
kefirdanon - 23.11.21

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
Zaga66 - 23.11.21

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.