Переваги сервісу трансферу в аеропорт

Переваги сервісу трансферу в аеропорт

24.11.21 00:27 0 747

Плануєте переліт? Скористайтеся трансфером, щоб вчасно та з комфортом дістатися аеропорту. Далі, ми розглянемо які ще є переваги у даного сервісу. Ну а розповість нам про це співробітник сервісу прокату автомобіля з водієм https://transferairport24.com/treviso-to-airport, за допомогою якого ви безпосередньо можете замовити трансфер з Тревізо до аеропорту.

Відмінність трансферу від таксі

Як і у маршрутного таксі, завдання трансферу – доставити пасажира з точки А до аеропорту. Проте вирізняє сервіс два принципи:

  1. вартість;
  2. вибір автомобіля.

По-перше, водій трансферу везе клієнта не таксометром, а за заздалегідь обумовленою ціною. Перерахунок роблять після отримання заявки компанією, яка надає трансфер.

По-друге, викликана таксі-машина випадкова - та, що знаходиться ближче до клієнта. Замовляючи трансфер до аеропорту Мінськ-2, можна вибрати клас і навіть марку автомобіля, на якому бажаєш здійснити поїздку.

Таксі суворо обмежено за кількістю пасажирів. Компанії для трансферу пропонують транспортні засоби під будь-яку кількість клієнтів:

  • легкове авто – до 4 місць;
  • мінівен – 6 місць;
  • мікроавтобус – 17 місць;
  • автобус – до 50 місць.

Ще одна відмінність - таксі відразу ставить лічильник і, якщо клієнт спізнюється, він платить за час простою. Багато трансферів вже включають у вартість своїх послуг невеликий час очікування.

Чому варто вибрати трансфер до аеропорту?

Основні причини скористатися послугами трансферу:

  1. Форма оплати. Клієнт розраховується за послугу будь-яким зручним чином: безготівковим або готівковим розрахунком, на виплат.
  2. Індивідуальний підхід. Водій трансферу особисто вийде до клієнта. Наприклад, якщо пасажир прилітає в пункт призначення, то водій може чекати на нього безпосередньо в аеропорту з табличкою, щоб зорієнтувати. Особливо це важливо для іноземця. У цьому випадку вибирають водія, який володіє потрібною мовою. Також можна замовити автомобіль із заздалегідь обумовленими характеристиками. Наприклад, можливістю палити в салоні чи наявністю wi-fi. За потребою водій трансферу закупить для клієнта воду.
  3. Завчасне оформлення. Раніше бронювання – 10 днів до прильоту. Раннє замовлення застрахує від запізнення. За 12 годин до поїздки можна внести коригування, змінити машину чи маршрут.
  4. Безпека та надійність. Водії сервісу проходять медичний огляд, а автомобілі – технічне. На час поїздки оформлюють страховку пасажирів та їхнього багажу. Зміна водія триває 8 годин, а значить ризик того, що він засне за кермом, мінімальний.
  5. Поїздка за кордон. Наприклад, послуга трансфер до аеропорт включає виїзд за межі країни. У разі форс-мажорних обставин можна терміново змінити автомобіль на день замовлення.
  6. Престиж. Відрізнити водія трансферу можна на вигляд – у сервісі існують стандарти дрес-коду. Це важливо при замовленні автомобіля для іноземних гостей або бізнес-партнерів. Також компанії надають машини у чистому та презентабельному вигляді. Вартість послуг трансферу до аеропорту вища, ніж замовлення простого таксі, але витрачені кошти окупляться комфортом, безпекою та високим сервісом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Наступна новина: Заняття водним поло для ...

КОМЕНТАРІ