Заняття водним поло для дітей: у чому переваги?

Заняття водним поло для дітей: у чому переваги?

24.11.21 00:34 0 1425

Гра у водне поло має багато переваг для дітей як фізичних, так і психологічних. Крім занять індивідуальним спортом, подібним до плавання, у водному поло ді діти звикають працювати в групі і навчаються правильно харчуватися на змаганнях, а також багато спілкуватися.

"Водне поло для дітей має багато переваг як фізичних, так і розумових. Це справді один з найбільш рекомендованих видів спорту для хлопців та дівчат. Це захоплюючий вид спорту, який робить його ідеальним способом для дітей набути здорових звичок та звикнути до регулярних фізичних навантажень. Для спортивних дітей, які люблять плавати та займатися водними видами спорту, водне поло є ідеальним видом спорту",
- розповідає президент ВК «Динамо» (Львів) Олександр Свіщов. До речі, на сайті http://dynamolviv.com/олександр-свіщов-хочемо-зробити-соб/, можна прочитати його інтерв'ю.

Чому водне поло добре для дітей?

Водне поло для дітей - один із найкращих видів спорту, що допомагає їм розвинути здорові звички. До них відносяться любов до спорту та регулярні фізичні навантаження. Крім відомої користі для здоров'я від плавання, водне поло також має емоційні переваги. Серед іншого це тому, що це командний вид спорту, в якому вся команда повинна співпрацювати, щоб перемогти.

Фізичні переваги водного поло для дітей

Гра у водяне поло має багато фізичних переваг. Вони включають значне збільшення витривалості, швидкості, а також поліпшення координації, орієнтації та балансу. Подібно до плавання, водне поло також розвиває легкі та серцево-судинну систему. Регулярні заняття цим видом спорту можуть поліпшити поставу вашої дитини, а також знизити ймовірність отримання травм певних типів. Це також дуже корисно для виправлення різноманітних аномалій.

Емоційні переваги водного поло для дітей

Водне поло пропонує емоційні переваги для тих, хто хоче грати. Однією з головних переваг є те, що це весела, захоплююча гра. З іншого боку, це дисципліна, яка надихає дітей продовжувати грати. Це захоплюючий командний вид спорту, що робить його ідеальним для виховання таких цінностей, як спортивна майстерність, самовіддача, повага та здорова конкуренція. Поряд із вищесказаним, той факт, що це командний вид спорту, означає, що водне поло сприяє розвитку соціальних відносин. Це допомагає дітям стати більш залученими в навколишній світ і суспільство в цілому.

Водне поло та харчування

Водне поло – складний вид спорту. Щоб грати, дуже важливо, щоб діти добре харчувалися. Це допомагає хлопцям навчитися правильно харчуватися як удома, так і в інших місцях. У цьому сенсі гра у водне поло приносить значне покращення щоденного раціону дітей. Тренер може запропонувати батькам мінімальні рекомендації, яким вони повинні дотримуватися дієти маленького спортсмена. Дієта, вказана дієтологами і тренерами, буде включати всі поживні речовини, білки і вітаміни, які потрібні дітям, щоб бути здоровими і сильними у всіх сферах їх життя.

Запобіжні заходи

Неповнолітні повинні завжди знаходитись під наглядом дорослих під час будь-якого виду спорту. Однак водне поло вимагає ще більшого нагляду, бо це відбувається у басейні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 93)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ