5 переваг нових шин

5 переваг нових шин

24.11.21 23:27 0 604

Шини є єдиною частиною вашого автомобіля, яка контактує з дорогою. Тому вам слід часто контролювати їх стан і відповідно замінювати. Далі, ми розглянемо п’ять переваг, якими володіють нові шини.

Безпека

Наявність нового комплекту шин забезпечить подушку безпеки протягом наступних 65 000 до 100 000 миль терміну служби автомобіля (залежно від рейтингу зносу протектора шин). Водночас нові шини збільшують здатність вашого автомобіля зупинятися, їхати та повертати. Приблизно за 400 доларів США кожні сім років ви можете придбати абсолютно нові шини — дуже невелику надбавку за безпечне та здорове водіння.

Підвищена продуктивність

Відстань, на яку ваш автомобіль зупиниться, або швидкість, з якою ви можете увійти в поворот, все залежить від якості ваших шин. Вони визначають, яку потужність ваш автомобіль може надати на землю, і чи можете ви досить швидко гальмувати, щоб безпечно керувати ним. Більшість шин орієнтовані на продуктивність і виготовлені з більш липких сумішей з агресивним дизайном протектора. Обов’язково вибирайте шину в категорії продуктивності, для якої ви плануєте її використовувати (тобто літня, цілорічна, гоночна).

Кращий пробіг газу

Стан ваших шин може сильно вплинути на ваш газ. Якщо у вас є комплект зношених шин з нерівним малюнком протектора, ваш пробіг на бензині постраждає, тому що ваш автомобіль повинен працювати інтенсивніше, щоб покласти свою потужність на землю. Для досягнення найкращих результатів обов’язково встановлюйте шини належним чином, збалансуйте їх і завжди накачуйте їх до належного тиску. Крім того, щоразу, коли ви замінюєте зношені шини, довіряйте свій автомобіль професійному механіку.

Покращена тяга

Те, як ваші шини працюють в різних дорожніх і погодних умовах (наприклад, сніг, дощ, бруд і бруд), значною мірою залежить від їх складу та терміну служби протектора. Більш м’які шини з «м’ясним» малюнком протектора чудово підходять для снігу та бруду, але влітку зашкодять вашій продуктивності та витраті газу. Найкращий варіант — знайти шину, яка відповідає всім вашим вимогам до водіння.

Якщо ви живете в районі з чотирма сезонами, можливо, краще мати два комплекти шин (які можна легко замінити залежно від сезону), щоб підвищити вашу безпеку та ефективність у різних погодних умовах. Якщо ви живете в спекотному та дощовому кліматі, то більш продуктивна шина з м’яким водним протектором буде більш корисною. У будь-якому випадку, проведіть невелике дослідження, щоб побачити, що підійде вам найкраще.

Кращий досвід водіння

Нові шини з більш глибокими протекторами та дизайном чудово підходять для тривалих поїздок, оскільки вони забезпечують водієві більш плавну їзду. Крім того, нові шини менш шумні в порівнянні зі зношеними шинами. Обидва ці фактори є величезними для тих, хто має довгі ранкові поїздки на роботу або часто відправляється в тривалі поїздки по шосе. Гучні та незручні шини можуть дуже швидко перетворити поїздку у відпустку на кошмар.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 76)
Наступна новина: Гігієна у лікарні та в ...

КОМЕНТАРІ