Вовняна термобілизна: основні плюси

Вовняна термобілизна: основні плюси

25.11.21 16:11 11 574

Сьогодні вже нікого не здивуєш таким предметом гардеробу, як термобілизна, адже саме завдяки їй ми відчуваємо себе комфортно в холодну пору року. Особливої уваги заслуговує вовняна термобілизна. Саме про її переваги ми й поговоримо далі. Ну а більш детальну інформацію про термобілизну можна прочитати на сайті https://liza.ua/lifestyle/travel/vse-o-termobele-kak-vybrat-i-uhazhivat/.

Переваги термобілизни із вовни:

  • Температурний контроль. Шерсть мериносів має унікальну структуру, завдяки чому здатна підтримувати мікроклімат вашого тіла. Вовна дбайливо зберігає тепло Вашого тіла і не дозволить замерзнути або перегрітися. Навіть при намоканні ця функція вовни зберігається. Це не можна замінити в сучасному житті. Ми постійно знаходимося у русі: будинок, вулиця, транспорт, метро, офіси, магазини – постійна зміна «клімату» та рівня фізичної активності – у білизні зі 100 % вовни Вам буде комфортно завжди.
  • Нейтралізує запах поту. Тіло людини виділяє вологу (піт), що є сприятливою умовою для розмноження безлічі бактерій та виникнення неприємного запаху. Якщо Ви носите білизну зі 100 % вовни, ця проблема Вас не торкнеться. Шерсть, завдяки своїй унікальній хімічній та фізичній структурі, запобігає розмноженню бактерій та появі неприємного запаху. Це так звана здатність вовни до самоочищення. Немає потреби прати білизну щодня. Достатньо лише просушити її, якщо вона волога. Завдяки цьому білизна прослужить Вам ще довше.
  • Регульована вологість. Вовна мериноса за своєю природою гідрофобна. Що це означає? Волокна вовни абсорбують пару та вологу з тіла людини, та сприяють її ефективному випаровуванню з поверхні білизни. Завдяки цьому підтримується комфортна температура тіла. При цьому білизна з вовни може вбрати вологи до 35 % її власної ваги, перш ніж ви відчуєте себе вологою.
  • Вогнестійкість. Вовна мериноса – природний антипірен. За своїми не пальним властивостями шерсть перевершує багато синтетичних і натуральних волокон. Вовна мериноса не займається та підтримує горіння, не розжарюється, не виділяє токсичних газів при взаємодії з вогнем.
  • М'якість. Спробуйте нашу білизну зі 100 % вовни мериноса, і Ви будете здивовані, якою м'якою та приємною за своїми тактильними відчуттями може бути вовна.
  • Машинне прання. Всі вироби з вовни можна прати у пральній машині за температури до 40 0 С. Вироби не деформуються та не втратять свій зовнішній вигляд та властивості.
  • Захист навколишнього середовища. Білизна з вовни мериносів прослужить Вам довго, але коли настане час розлучатися з улюбленою білизною, Ви можете бути впевнені, що не зашкодите екології.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: 5 причин,по которым вы ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
JahsehDwayne - 25.11.21

Автор, а Ви в якому місті живете якщо не секрет?

аватар країна
maxpoe - 25.11.21

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
VeNGeR88 - 25.11.21

Дякую за статтю

аватар країна
Mambos9000 - 25.11.21

ну, ничо так… в общем.

аватар країна
koptelova - 25.11.21

Завжди приємно читати розумних людей. Дякуємо!

аватар країна
Gujilo - 25.11.21

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
isl02 - 25.11.21

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
Dvash - 25.11.21

подкупила искренность статьи

аватар країна
C1nd1_Akam1 - 25.11.21

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
Whataman - 25.11.21

смени название домена

аватар країна
Reartemut - 25.11.21

Прямо навіть не віриться