Переваги одягу фірми Norfin

Переваги одягу фірми Norfin

29.11.21 15:32 17 640

Компанія Norfin виробляє зимовий одяг для полювання та риболовлі. Її обирають багато любителів зимових захоплень, тому що вона тепла, зручна та комфортна у носінні. У будь-яку погоду в ній однаково добре. Моделі розроблені таким чином, що тепло та сухість зберігається незалежно від погодних умов. При виробництві використовують найсучасніші тканини та якісні утеплювачі.

Одяг Норфін: що потрібно знати?

В Україні одяг компанії Норфін можна придбати в інтернет-магазині norfin.com.ua. Особливість одягу полягає в його багатошаровості. Тому в ній комфортно навіть у найсильніші морози. Для рибалок це особливо важливо, тому що іноді доводиться по кілька годин сидіти і чекати на клювання. Кожен шар має своє значення:

  • Нижній одяг одягається прямо на голе тіло. Якщо ви плануєте довго перебувати на холоді, здійснювати активні рухи, то краще під низ ще надіти термобілизну Норфін. Воно також має свої особливості. Тканина з якої шиється білизна має властивість виводити піт назовні. Через остигає поту людина просто може замерзнути, а термобілизна виводить все зайве назовні, тому одяг зберігає тепло.
  • Другий шар – це верхній одяг. Сюди можна зарахувати костюми, куртки, комбінезони. Їхня особливість полягає в наявності флісового шару. По суті цей матеріал має такі ж властивості, як і термобілизна. Матеріал легкий, щільний, але водночас здатний відводити вологу. Коли на вулиці немає морозу, такі костюми можна одягати без термобілизни.

Також компанія випускає комплекти для риболовлі літнього варіанту та демісезонні моделі. До них відносять сорочки, штани, футболки. Всі вони шиються зі стовідсоткової бавовни. Навіть на спеку рибалка почуватиметься дуже комфортно. Такий одяг ідеально підходитиме не тільки для риболовлі, а й відпочинку на природі. Крім цього Норфін випускає взуття, шапки та шкарпетки. Для літнього періоду компанія підготувала капелюхи. Ціни на всю продукцію досить демократичні. Якщо ви бажаєте ознайомитись з продукцією, докладніше переходьте на сайт norfin.com.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 81)
Попередня новина: 5 главных преимуществ ...
Наступна новина: Какую камеру ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mercuryjuice - 29.11.21

смени название домена

аватар країна
syschik - 29.11.21

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
Dalenyansky - 29.11.21

Короче, дело к ночи. После статьи реально разморило… Пошел спать.

аватар країна
BitcoinPZ - 29.11.21

Добавил в закладки

аватар країна
switchblades - 29.11.21

чого струму не придумають ...

аватар країна
Mabut - 29.11.21

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
Exxaide - 29.11.21

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
Addmap - 29.11.21

Мне нарвится стиль изложения

аватар країна
Kidruk - 29.11.21

реальна тема

аватар країна
Wowowowowowowowowowow - 29.11.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
Tonni_Montana - 29.11.21

Блестящая идея

аватар країна
twotwo8 - 29.11.21

хорошая идея.

аватар країна
mussolene - 29.11.21

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
UberDealer - 29.11.21

Каменты жгут! :-D

аватар країна
karut1613 - 29.11.21

Дуже крутий одяг. Купив собі 2 роки назад зимовий костюм в інтернет-магазині https://norfin.com.ua, і досі він як новий. Комфортно, тепло і зручно. А що ще треба?

аватар країна
Jeniadnb - 29.11.21

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
KrabZ888 - 29.11.21

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....