Юрій Горбунов,Стася Ровінська,Тімур Мірошниченко та маленька червона машинка відкрили суперфінал «Танці з зірками»

Юрій Горбунов,Стася Ровінська,Тімур Мірошниченко та маленька червона машинка відкрили суперфінал «Танці з зірками»

29.11.21 16:22 12 870

Італійська красуня ефектно заїхала на головний танцювальний майданчик країни у фіналі «Танці з зірками». За кермом були ведучі шоу «Твій день» Тімур Мірошниченко та Стася Ровінська. На паркеті їх гостинно зустрів  Юрій Горбунов під гучні оплески глядачів.

«Ми вже зібрали більше 2 мільйонів 700 тисяч грн. Дякуємо українцям у благодійній справі «Твоя мрія», хто відгукнувся, хто не байдужий. Далі більше! Разом ми зцілюємо серця мам і немовлят!», - наголосив Тімур Мірошниченко.

«Кожен внесок - це ще один удар сердець новонародженої дитини та її мами. Чим більше зберемо – тим більше зможемо укомплектувати, обладнати і допомогти новому відділенню акушерської кардіології Інституту Амосова!», - додала Стася Ровінська.

Спеціальними гостями у суперфіналі стали лікарі з Інституту Амосова - герої, які щодня своїми руками роблять дива в операційних - рятують мам та дітей з усієї України із важкими серцево-судинними патологіями. Це Сергій Сіромаха - головний лікар Інституту Амосова, та Юлія Давидова - завідувачка відділення акушерських проблем екстрагенiтальноï патологiї ПАГ.

«Для нас, лікарів, бути тут - це свято. Попри всю нашу втому , - ми з вами зараз, у недільний вечір, щоб сказати найголовніше - щиро дякуємо! Ми вражені! У вас на всіх велике добре серце! Розміром як оця машинка. Знайте, кожен з вас щодня допомагає нам рятувати життя. Разом ми сильніші. Бережіть себе! Будьте здорові!», - сказав Сергій Сіромаха.

«Ми вже 8 років робимо те, що більше ніхто не робить у цій країні – даємо можливість народити жінкам з найтяжчою патологією серця. Ми робимо все, щоб народжувались нові здорові українці і українки. Ваша підтримка дає нам сили працювати і рятувати життя! Дякуємо вам! Нехай ваші мрії здійснюються!», - сказала Юлія Давидова, яка є головним натхненником появи в Україні відділення «акушерська кардіологія».

У 2013 році Інститут Амосова разом із Інститутом педіатрії, акушерства і гінекології започаткували унікальний проект.

«Все починалося як співпраця двох інститутів, а потім, за підтримки академіка Василя Лазоришинця це вилилось у спільне відділення «акушерська кардіологія», що зараз надає допомогу жінкам з найтяжчими вадами серця з усіх регіонів України», - розповіла Юлія Давидова.

Зірки «Твій день» Ірина Ванникова та Володимир Рабчун разом з ведучою зіркового балкону Катериною Осадчою закликали глядачів брати участь у цій благодійній справі, робити ще внески на сайті mriya.1plus1.ua. Благодійна справа «Твоя мрія» триватиме до 15 грудня.

Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено 17 грудня в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1. Дивіться. Організатори - БФ «Крона» і «Твій день» не чекають, а вже на перші зібрані 2 млн грн купили та передали до акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, апарат для штучної вентиляції легенів та інше. Відділенню ще дуже необхідне інше медичне обладнання, тому збір коштів триває.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: Какую камеру ...
Наступна новина: Плюсы покупки автозапчастей ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Vladiashi - 29.11.21

аватар країна
qaxxs - 29.11.21

Це просто бомба !!!

аватар країна
qawasaqa13 - 29.11.21

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
dysphoria666 - 29.11.21

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
Tikhvinsky - 29.11.21

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
Rearmo - 29.11.21

Актуальная и свежая инфа

аватар країна
Lamer96 - 29.11.21

Мне не ясно.

аватар країна
dindeni - 29.11.21

Статья не однозначная - нельзя бросаться в крайности.

аватар країна
tehmanfag - 29.11.21

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.

аватар країна
AvitoNsk - 29.11.21

відмінна інфа

аватар країна
Vadim_1389 - 29.11.21

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
dozer99 - 29.11.21

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.