Переваги та види терасних систем

Переваги та види терасних систем

01.12.21 22:58 0 713

Красива та неповторна тераса не потребує великих витрат. Композитний настил для тераси - рішення, яке служить довгі роки, а також чудово виглядає. Це варіант, який набирає все більшої популярності. З кожним роком композитні терасні дошки знаходять все більше і більше ентузіастів - не дивно, що це більш економічний, зручний і дешевий варіант, ніж класична деревина на терасі. До речі, замовити терасні системи в Україні можна в компанії "ХатаКрита": https://xatakryta.com/terrasnye-sistemy/.

Композитні дошки – перевірені терасні системи

Що варто використовувати на терасі: натуральне дерево, бруківку, плитку, а може, композитні дошки? Зараз набирають популярність вищезгадані терасні системи, які добре виглядають як на високих, так і на невеликих поверхнях. Їх незаперечною перевагою є універсальність - ці типи систем також використовуються для створення сходів, огорож і навіть садових лав, що гармонують з єдиним цілим.

З чого роблять композитні дошки?

Композитні терасні дошки за структурою та естетичною цінністю не відрізняються від класичних дерев'яних дощок. Однак вони зроблені з іншого матеріалу, що обумовлює набагато нижчу ціну. Композитні плити виготовляються з використанням:

  1. Суміші деревних волокон (наприклад, пил або деревне борошно);
  2. Полімер (найчастіше поліетилен або полівінілхлорид, відомий як ПВХ).

Види дощок терасної системи

Композитні плити доступні в багатьох типах та виконаннях. Вони відрізняються фактурою та цікавим дизайном. Більшість із них мають кільця природного вигляду, через що їх важко відрізнити від натурального дерева. Все це завдяки наявності суміші деревних волокон у композитних плитах.

У пропозиції виробників композитних терасних дощок є спеціальні рифлені моделі з нековзною поверхнею. Крім того, дошки для укладання терасних систем доступні у кількох кольорах, тому їх можна ідеально підібрати до архітектури вашого будинку чи саду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 87)

КОМЕНТАРІ