Домашній текстиль: як вибрати,комбінувати та доглядати за тканинами?

Домашній текстиль: як вибрати,комбінувати та доглядати за тканинами?

02.12.21 10:00 24 1167

Кількість подушок, ковдр і предметів у сучасних будинках дійсно вражає. Змішуйте матовий і блискучий текстиль для дому, грайте з візерунками, які, здається, не сходяться, змішуйте вертикальні та горизонтальні, невеликі та великі, та поєднуйте звичайні тканини з тими, що мають цікаві деталі. Іншими словами: отримуйте задоволення! Ну а якщо ви хочете придбати якісний текстиль від виробника, тоді заходьте на сайт https://daylight.com.ua/.

Сезонний домашній текстиль

Під час покупки текстилю беріть кий із сезону. Все просто - влітку гладкі тканини, наприклад шовк або атлас, які не дуже нагріваються. «Стручені» предмети текстилю, наприклад штори, що не пропускають сонце, найкраще в прохолодних відтінках, вам дозволять зловити перепочинок у спекотні місяці – для цієї ролі чудово підходить віскоза. Якщо ви хочете не тільки охолодити інтер'єр, але й додати у квартиру трохи ідилічного клімату, зробіть ставку на справжні тканини, наприклад, на льон.

Під час зими зала буде зорово нагріта тканинами різноманітної фактури — «ковдрою», плюшевим та на дотик приємним, наприклад, велюром. Не забувайте, що існують універсальні тканини, наприклад, бавовна, які працюватимуть незалежно від пори року.

Шаруваті аксесуари, наприклад подушки, ковдри та кидки, додають почуття тривимірності та роблять кімнату більш наповненою та затишною.

Як поєднувати кольори тканини у квартирі

Основою є справжня база. Білий, бежевий або інші базові кольори, розташовані в приміщенні, дадуть можливість швидко поміняти інтер'єр, тому що тоді вам не доведеться лімітувати себе предметами. Цікаво, як створити цікаве аранжування, в якому всі деталі будуть узгоджуватися між собою? Ось вам кілька порад.

Поєднайте колір тканини з іншими елементами вашого будинку чи квартири. Наприклад, подушки підійдуть до вашої улюбленої картини в гостьовій, а штори на кухні - кольору шафових фасадів. Шукайте схожості в кольорі.

Не знаєте які подушки підійдуть до дивана?

Подумайте, чи хочете ви пожвавити аранжування або пом'якшити його. В останньому варіанті вибирайте тканини або візерунки, які будуть зливатися з диваном, даючи вам найкращий комфорт відпочинку без зорового порушення пропорцій. Таке рішення досить добре працює, якщо ви хочете зберегти поточну переважну тему, припустимо, ви хочете, щоб ваші очі продовжували фокусуватися на дизайнерській люстрі або стінній галереї, а не на дивані. Хочеш сильний акцент? Свій вибір зупиніть на декоративних подушках, які чітко виділяються з обстановки, що знаходиться навколо.

Як поєднувати кольори

При оформленні інтер'єру предметами можна працювати двома варіантами: подивитися на колірне коло і вирішити, чи слідуватимете ви додатковим кольорам або спробуєте створити комбінування контрастних кольорів.

Подивіться на тканини для оббивки у вас вдома - вони схожі за кольором чи навпаки? Можливо, ви зможете підібрати шторну тканину на їх основі? Пам'ятайте також, що згадані матеріали для оббивки дозволяється міняти - замість покупки нового крісла пошукайте візерункову тканину і поміняйте оббивку меблів, і вона буде чудовою прикрасою вітальні.

Також пам'ятайте про єдине правило: 60% приміщення має бути заповнене основним кольором, 30% — додатковими кольорами (тут залежно від ваших бажань), а 10%, що залишилися, ви будете керувати, купуючи текстиль у контрастних кольорах. Визначення палітри кольорів для всього інтер'єру – це вже підлога успіху. Другим кроком зміни приміщення буде вибір відповідних шаблонів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 84)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
HatariHanzo - 02.12.21

Стаття неоднозначна - не можна кидатися в крайності.

аватар країна
k1ck99 - 02.12.21

думки здорові, але важко читати, не знаю чому.

аватар країна
DENisVali - 02.12.21

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
beck_sam - 02.12.21

подкупила искренность статьи

аватар країна
Shumiha - 02.12.21

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
feelgoo0d - 02.12.21

Куль надо таких статей по-больше!

аватар країна
Thixixdnxhjsvdncndnjdjfbdjdhdhxj - 02.12.21

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
BaxYung - 02.12.21

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
Dvachevski - 02.12.21

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
mcmova - 02.12.21

Побольше бы таких статей

аватар країна
Vladislav5 - 02.12.21

Очень понравилась ваша статья

аватар країна
abelozertsev - 02.12.21

Ну жесть конечно…

аватар країна
misha777pvl - 02.12.21

Понял не всё.

аватар країна
OvernightJourney - 02.12.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
maevskayal - 02.12.21

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
AngeelF - 02.12.21

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
LeMon678AL - 02.12.21

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
MonkCl - 02.12.21

улыбнуло с утречка

аватар країна
Ice3lade - 02.12.21

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
bitcube1488 - 02.12.21

отлично !!! Все супер!

аватар країна
Highmanhui - 02.12.21

Вот так история!

аватар країна
Kusakeen - 02.12.21

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?

аватар країна
redon1on - 02.12.21

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
ev_b13 - 02.12.21

Спасибо за статью