Відновлення пневмобалону: що потрібно знати?

Відновлення пневмобалону: що потрібно знати?

07.12.21 10:37 20 2015

Більшість сучасних автомобілів, що належать до представницького та бізнес-класу, оснащуються автовиробниками високотехнологічною та складною пневматичною підвіскою. Пов'язано це, перш за все, з тим, що підвіска даного типу не тільки має більш високий рівень довговічності, але й здатна забезпечувати протягом тривалого часу високий комфорт пасажирів і керованості транспортним засобом. Крім цього, пневмопідвіска дозволяє власнику транспортного засобу налаштовувати висоту кліренсу. Принцип функціонування та експлуатації даного пристрою полягає в тому, що електронна система під час руху автомобіля по дорожньому полотну певного типу проводить підйом або опускання корпусу за рахунок тиску спеціалізованих пневматичних балонів.

З яких деталей та вузлів складається пневмопідвіска?

Основними вузлами та складовими пневмопідвіски більшості іноземних автовиробників є:

  1. Пневмобалони. Вони в ходовій частині пневматичного типу виступають як аналогові амортизатори.
  2. Центральний ресивер. Він необхідний забезпечення подачі повітря в пневмобалони.
  3. Компресор. Він нагнітає повітря у ресивер.
  4. Блок, що складається із сенсорних датчиків та клапанів. Завдання даного обладнання слідкувати за дорожньою ситуацією та забезпечувати оптимальне розташування кліренсу автомобіля по відношенню до дорожнього полотна.

Як визначити несправність пневмобалонів автомобіля?

Одним з основних факторів, що говорять про те, що ваш транспортний засіб несправний один з балонів, є його просідання на один з боків під час тривалого стояння. Також фактором, який говорить на користь проведення діагностики та відновлення пневмобалону, є наявність незвичних шумів або звуків під час руху транспортного засобу, втрата курсової стійкості та сильний крен автомобіля під час виконання поворотів. У тому випадку, якщо у вашого автомобіля є хоча б одна з перерахованих вище проблем, то це означає, що настав час звернутися в автосервіс для проведення діагностики підвіски.

Де виконати відновлення пневмобалонів у Києві?

Компанія "Airsus": https://airsus.com.ua/ пропонує власникам автомобілів ремонт пневмобалону, який виконується на сучасному, високотехнологічному обладнанні та за доступною ціною та з гарантією 1 - 2 роки. Виконуючи відновлення пневмобалонів, компанія використовує якісні запасні частини та витратні матеріали, що дозволяє суттєво збільшити зносостійкість та термін експлуатації обладнання. Слід зазначити, що за процес відновлення відповідають досвідчені майстри, які мають високу професійну кваліфікацію і постійно збільшують власні знання за рахунок відвідування різних курсів та знайомства з новими технологіями в області відновлення та ремонту пневмопідвіски. Ремонт клапана пневмопідвіски та заміна клапана пневмобаллонустандартні процедури для фахівців "Airsus".

При проведенні відновлення пневмобалонів використовується лише якісна, спеціально адаптовану для експлуатації в Україні сировина європейського виробництва. При цьому варто відзначити, що вся сировина закуповується безпосередньо у компаній виробників, що благотворно впливає на фінальну вартість відновлення пневмобалонів. Процес відновлення проводиться шляхом заміни зношеного пневморукава на новий, при цьому в якості нового рукава виступає матеріал, виготовлений з якісної, довговічної та зносостійкої гуми.

Пневморукави, що використовуються для ремонту та відновлення пневматичних балонів, складаються з трьох шарів гуми та двох шарів високоміцного корду. Крім того, для забезпечення довговічності та міцності всі три шари гуми не мають стикувальних швів, а корди виконані шляхом якісного намотування нитки за допомогою спеціалізованого верстата.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Попередня новина: Как создать идеальный ...
Наступна новина: Casino Zeus - обзоры ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
MaryKey420 - 07.12.21

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
powerc1ub - 07.12.21

И правда креатив…супер!

аватар країна
Kim_Bo - 07.12.21

мудро

аватар країна
maxveras - 07.12.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
Zeddikys - 07.12.21

детальніше ласка

аватар країна
meowmeow1337 - 07.12.21

Это просто бомба!!!

аватар країна
Dimitrionn - 07.12.21

підкупила щирість статті

аватар країна
KLAD4i - 07.12.21

відмінно викладаєте

аватар країна
alexeeveev - 07.12.21

Красивый пост, многосмысленный…

аватар країна
Slepeb - 07.12.21

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
damir_02 - 07.12.21

тема реально старая

аватар країна
turbak - 07.12.21

відмінно викладаєте

аватар країна
Ice3lade - 07.12.21

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
synchroimpulse - 07.12.21

подкупила искренность статьи

аватар країна
Zarud - 07.12.21

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
solominator228 - 07.12.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
djndksnx - 07.12.21

чого струму не придумають ...

аватар країна
tactical_person - 07.12.21

Да,жостко

аватар країна
qwase - 07.12.21

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
kapellan - 07.12.21

Ух ти :) Здорово як!