Чому варто зустріти новий рік у Закарпатті?

Чому варто зустріти новий рік у Закарпатті?

07.12.21 13:07 16 7344

Зустріти новий рік на Закарпатті варто з багатьох причин. Тут ви побачите справжнє зимове диво. Відпочинок пропонується як для всієї родини, так і для компанії. Якщо ви хочете зустріти Новий рік у мальовничому місці, серед чистого свіжого повітря та величних гір, тоді програма ідеально вам підійде, адже вона несе у собі атмосферу свята та гарного настрою. До неї входить чудова архітектура Закарпатського краю, природа, термальні джерела. Компанія доклала максимальних зусиль до того, щоб відпочинок став для вас незабутнім, комфортним та цікавим. На сайті ви зможете детальніше ознайомитися з туром. Можете бути впевнені в тому, що новий Рік на Закарпатті 2022 року стане найяскравішим і незабутнім.

До програми туру входить відвідування музею, історико-культурного заповідника "Тустань". Він розташований на території пам'ятника природи та археології національного значення. Ця заповідна зона приваблює багатьох туристів своєю неймовірною красою. На вас чекає релакс і процедури у спа-центрі Royal Geneva Hotel. У цьому комплексі є велика кількість басейнів, лазень, соляних кімнат, саун. Аквазона налічує великий вибір басейнів різних типів, наприклад спортивні, дитячі, джакузі, з водою з Мертвого моря, з мінеральною водою, багато інших. Банний комплекс включає 18 різних лазень та саун.

Увечері відпочиваючі приїдуть до с. Ірпінь. Заселення буде запропоновано в готелі «Дує» (у вартість включено вечерю). Він знаходиться в самому центрі села, на відстані 11 км від Міжгір'я, поряд із лісом, річкою та в оточенні гір. Номери готелю дуже світлі. У номерах є все, що потрібно для проживання. Вам буде затишно та комфортно перебувати у них протягом усього відпочинку.

У тур входить також новорічна програма та новорічний стіл. Програма буде цікавою і незабутньою, гарантовано викличе у вас величезну кількість позитивних емоцій, гарний настрій. Також заплановано екскурсію. Далі за розкладом піша прогулянка в одне з найпрекрасніших місць Карпат до водоспаду «Шипіт». Буде запропонований обід у гарному місці біля річечки у альтанках. Потім усі вирушать на оглядову екскурсію, під час якої можна буде покататися на витягах канатно-крісельною дорогою. Вам будуть доступні найдивовижніші види серед чистого гірського повітря.

Також у готельному комплексі за бажанням можна влаштувати собі «варіння» у чані на повільному вогні, періодично чергуючи з купанням у крижаному басейні. Ще на вас чекає відвідування замку «Паланок». Далі прогулянка в центрі міста, обід у чудовому ресторані з чудовим інтер'єром, смачною їжею та напоями під назвою «Порядний господар».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: Як італійська кінодіва: ...
Наступна новина: Как обновить мягкую мебель ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
verasab - 07.12.21

тема реально стара

аватар країна
Doctor55 - 07.12.21

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
Zaya_Ya - 07.12.21

Вы Преувеличиваете.

аватар країна
nnexistent - 07.12.21

поза конкуренцією

аватар країна
milknumber1 - 07.12.21

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
den4ik007 - 07.12.21

тема реально старая

аватар країна
ssoryjesus - 07.12.21

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
ChemClen - 07.12.21

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
Wowowowowowowowowowow - 07.12.21

смени название домена

аватар країна
S3YAK - 07.12.21

чего тока не придумают...

аватар країна
DD_support - 07.12.21

Блог супер, побільше б таких!

аватар країна
MagZ66 - 07.12.21

И правда креатив…супер!

аватар країна
Натали - 07.12.21

Это — глупость!

аватар країна
AlexO74 - 07.12.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
MBpies - 07.12.21

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
rampme - 07.12.21

круто