Дизайнерські штори: переваги

Дизайнерські штори: переваги

07.12.21 23:23 1 510

Затишок у будинку залежить від безлічі факторів, і далеко не всі вони мають відношення до вишуканого меблювання приміщень та стильного ремонту. Іноді маленькі штрихи і акценти можуть перетворити спальню або кухню до невпізнання, надавши їм унікальний шарм або лаконічність мінімалізму. До таких штрихів відносяться дизайнерські штори, які можуть бути змінені при мінімумі витрат.

Справді, правильно оформлене вікно здатне перетворити вітальню на якусь подобу світського салону без дорогого ремонту та крісел у стилі ампір. Але для того, щоб досягти такого ефекту, необхідно знайти фахівців, здатних зі шматка тканини створити справжній шедевр. Далі, ми розглянемо основні плюси дизайнерських штор. Ну а розповість нам про це співробітник компанії https://shtory.biz.ua/dizajnerskie-shtory, в якій можна замовити їх пошиття в Києві.

Переваги дизайнерських штор

У будь-якому великому місті напевно знайдеться магазин, де можна легко вибрати тюль або ж готові гардини. Для цього достатньо знати розміри вікна і заздалегідь визначитися, в якій колірній гамі повинен бути витриманий «одяг» для нього. Готові штори хороші тим, що дозволяють вирішити питання швидко і без зайвого клопоту. Ось тільки результати такої покупки у багатьох випадках залишають бажати кращого.

Проблема в тому, що штори із магазину шиються за шаблоном без урахування специфіки конкретного приміщення. Це означає, що один і той же комплект може красуватися у вашій спальні та у вітальні у сусідки, позбавляючи кімнати індивідуальності. До того ж, потрібно враховувати здатність штор трансформувати простір. Якщо не брати до уваги розміри кімнати, то замість затишного будуару при неправильному оформленні вікна можна отримати приміщення, де вам буде дискомфортно.

У цьому відношенні дизайнерські штори краще, тому що їх варіанти підбираються відповідно до характеристик приміщення. Фахівець звертає увагу не тільки на його розміри та функціональні особливості, але й на варіанти оздоблення, меблі. Погодьтеся, розкішний ламбрекен навряд чи буде доречним у робочому кабінеті, витриманому у стилі хай-тек. Так само недоречні модні рулонні штори в кімнаті, яка оформлена у вікторіанському стилі. До того ж штори, створені досвідченим та вмілим дизайнером, дозволяють вирішити низку практичних питань, серед яких:

  • візуальна корекція пропорцій приміщення;
  • правильний підбір колірних акцентів;
  • гармонізація простору з допомогою єдиної стилістики його оформлення.

Колір, фактура матеріалів, варіанти віконного обрамлення – це вирішується з урахуванням низки чинників. У результаті разом із дизайнерськими шторами ви отримуєте те, про що мріяли. Наприклад, стримане благородство в оформленні кухні, де блиск нікелю та кахлю пом'якшений римськими шторами, або ж розкіш вітальні з модними французькими вікнами «в підлогу», витонченість та красу яких підкреслюють австрійські штори. Справа лише за малим – знайти свого дизайнера та свою компанію, які втілять стильні ідеї оформлення вікон у життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 82)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
IgorBus - 07.12.21

У вас абстрактное мышление