Міський голова Сергій Надал привітав та нагородив тернопільських військовослужбовців з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України

Міський голова Сергій Надал привітав та нагородив тернопільських військовослужбовців з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України

08.12.21 08:23 0 554
6 грудня 2021 року в Україні відзначають 30-ту річницю Збройних сил України.

З цієї нагоди міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з військовослужбовцями, представниками громадських та волонтерських організацій, ветеранами, членами родин полеглих військових вшанували пам’ять тернопільських героїв хвилиною мовчання, поминальним молебнем та покладанням квітів до меморіальної стели «Воїнам, загиблим за волю України», що у парку ім. Т. Шевченка.

Після цього у Тернопільській філармонії відбулося урочисте вручення нагород з нагоди Дня Збройних сил та святковий концерт.

Нагородними знаками міського голови, подяками і цінними подарунками нагороджено, зокрема, 11 тернопільських військовослужбовців та працівників ЗСУ.

«Цьогоріч ми відзначаємо 30-ту річницю відновлення Збройних Сил Незалежної України. Однак традиція українського війська має тисячолітню історію, від дружин Київської Русі, козацтва, січового стрілецтва, УПА аж до сучасних Збройних сил України. Українці були миролюбним народом, однак протягом історії змушені були постійно захищати свою землю від іноземних загарбників. Ми стали нацією землеробів і воїнів, готових поділитися з гостем хлібом, а ворогові дати відсіч, - наголосив Сергій Надал. - Цього року ми відзначаємо День Збройних Сил України у складний час, коли ворог готується до нового підступного нападу. Але українці вірять у свою армію. Готові їй допомогти. Ми пишаємося тим, що Збройні Сили України вважаються однієї із найбільш боєздатних та найбільш досконалих армій не лише Європи, але і світу. На жаль, ця практика приходила до вас під час тяжких кровопролитних боїв. Дякую вам за вашу мужність, героїзм та самовіддачу. За те, що ми маємо можливість в мирному місті і під мирним небом проводити будь-які святкування»

Міський голова побажав військовослужбовцям Збройних Сил України міцного здоров’я, мужності, успішного виконання всіх покладених завдань, завжди повертатися живими і неушкодженими до своїх рідних, надійного фінансового забезпечення, миру після перемоги, благополуччя та Божої опіки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 545 осіб одужали від ...
Наступна новина: Більше півсотні активних та ...

КОМЕНТАРІ