Витратні матеріали для салонів краси

Витратні матеріали для салонів краси

09.12.21 10:18 0 897

Витратники для використання в салонах краси – це одноразові або багаторазові вироби, що спрощують діяльність косметолога та дозволяють отримати максимально якісний результат. При виборі витратних матеріалів слід детально ознайомитися з їх експлуатаційними характеристиками, вивчити відгуки майстрів та інформацію про компанію-виробника та постачальника. До речі, придбати витратники для салону краси можна на сайті https://totis.ua/catalog/rashodnye-materialy/.

Які витратні матеріали потрібні для салонів краси?

Хороший салон краси не може працювати без великого асортименту витратних матеріалів, обладнання та аксесуарів. Обов'язково повинні бути в наявності такі розхідники:

  • Вироби, необхідні у перукарні. Крім одноразових рушників, пеньюарів для клієнтів, фартухів для перукарів, у процесі стрижки, фарбування або укладання використовуються комірці та фольга.
  • Манікюр і педикюр. Для безпечного та якісного проведення процедури сучасні майстри користуються захисними масками, одноразовими пакетами на ванну, рукавичками, розпірками та іншою спеціалізованою гігієнічною продукцією.
  • Косметологія. Професійний косметолог не проводитиме процедуру без одноразової тари для косметики, маски, рукавичок, серветок, одноразового простирадла, якщо вона необхідна. Клієнту слід видати одноразовий одяг або халат, шапочку та інші розхідники, необхідні для забезпечення комфорту та безпеки.
  • Крім того, в салоні краси не можна обійтися без робочого одягу майстра, що виготовляється з бавовни або тканини, до складу якої входить бавовна та поліестер. Коштом використання такої тканини професійний одяг зручний, практичний, має сучасний зовнішній вигляд, не вимагає особливого догляду, придатний для частого прання та прасування.

Що потрібно мати під рукою?

Кожен майстер у салоні краси має бути забезпечений усіма витратними матеріалами для максимально якісного та безпечного надання своїх послуг.

Гігієна повинна дотримуватися в салоні насамперед. Всі кабінети слід укомплектувати достатньою кількістю сухих та вологих серветок, спонжиків, розділювачів із силікону та пластику, паличок та іншої одноразової продукції для салонів краси. Якщо співробітник працює в масці та рукавичках, слід завжди мати в салоні кілька чистих виробів.

Адміністратор та фахівці салону повинні стежити за наявністю засобів для дезінфекції. Інструментарій та багаторазові вироби після проведення процедур необхідно дезінфікувати у спеціальному розчині. Крім того, салон слід укомплектувати засобами антибактеріальної та протизапальної дії у вигляді гелю, крему або рідини.

Деякі спеціалісти у сфері косметології обслуговують клієнтів і в домашніх умовах. Для таких випадків впускаються спеціальні бокси, в яких можна зберігати та зручно переносити всі потрібні матеріали.

Для ламінування вій

Косметологи, що виконують ламінування вій, регулярно користуються ватними паличками, дисками, сухими одноразовими серветками, що дозволяють утримувати інструмент і робоче місце в чистоті. Також, для проведення процедури необхідна одноразова шапочка для комфорту клієнта та одноразові простирадла – за їх допомогою дотримуються стандартів гігієни. Крім специфічної одноразки, фахівці можуть використовувати й стандартні розхідники, які мають бути постійно наявними.

Для брів

Корекція та фарбування брів – дуже популярна процедура, яка вимагає від косметолога високих професійних навичок, уважності та суворого ставлення до гігієни. У хорошого спеціаліста завжди є достатня кількість чашок для фарби, палеток, підкладок під очі або мікробрашів. Природно, використання рукавичок, одноразової маски та засобів дезінфікування в процесі роботи обов'язково.

Для нарощування вій

Будь-який майстер, що спеціалізується на нарощуванні вій, користується пензлями та спеціальними щіточками, що дозволяють легко зняти або розчесати нарощені вії. Правильна форма моделюється за допомогою спеціального пінцета, а унікальний стиль створюється косметичними засобами. Використання гелевих тонізуючих подушечок, бальзамів і гелів після процедури дозволяє зняти напругу з очей, що втомилися.

Крім спеціалізованих витратних матеріалів, для проведення якісної процедури з нарощування вій використовуються і стандартні одноразкидезінфікуючі засоби, паперова гігієнічна продукція, одноразові рукавички та маски.

Для депіляції

Депіляція – ефективна процедура, що дозволяє надовго позбутися волосся на бажаній ділянці тіла. Найнеобхідніший розхідник для косметолога в такому випадку, це пара одноразових вінілових або нітрилових рукавичок. Цей засіб захисту слід обов'язково використовувати під час кожної депіляції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Наступна новина: Що таке карнет АТА?

КОМЕНТАРІ