Chevrolet Camaro: огляд

Chevrolet Camaro: огляд

09.12.21 11:40 3 871

Шосте покоління Chevrolet Camaro постало перед широкою публікою в 2016 році і випускалося до 2018 року, поки виробник не анонсував оновлену версію. Вона являє собою перший рестайлінг і була продемонстрована на рідному ринку ще у квітні. Вітчизняні дилерські центри відкрили попереднє замовлення в грудні, а перші машини зустрінуть своїх власників тільки в січні 2019 року. Модернізація торкнулася, здебільшого, косметичну складову автомобіля. Він став виглядати набагато агресивніше за свого попередника. Вся зовнішня світлотехніка отримала сучасну світлодіодну начинку. Фари вже стали, отримали подвійні фокусуючі елементи та інші секції денних ходових вогнів. Ґрати радіатора візуально злилися з нижнім повітрозабірником, який отримав додаткові бічні секції. Таке рішення дозволило оптимізувати повітряні потоки та покращити охолодження. На кормі розташувалися нові, більш округлі стоп-сигнали.
розміри

Шевроле Камаро - це спортивне чотиримісне купе. Після рестайлінгу, воно налічує 4784 мм завдовжки, 1348 мм заввишки, 1897 мм завширшки і 2811 мм між колісними парами. Дорожній просвіт середньостатистичний і становить 150 мм. В основі автомобіля лежить модернізована платформа Alpha, знайома з Cadillac CTS. Для адаптації під купе її переробили майже 70%. Кузов отримав високий вміст крилатого металу, що дозволило скинути до 90кг і збільшити на 28% жорсткість на кручення порівняно з минулим поколінням. Що стосується самої підвіски, то спереду розташувалися стійки McPherson з алюмінієвими важелями та подвійним поворотним кулаком. Ззаду знаходиться багатоважільна конструкція. За замовчуванням автомобіль оснащується гальмівною системою фірми Brembo. На передній осі розташовуються 320-міліметрові вентильовані диски та супорти з чотирма поршнями. Позаду поршень всього один, а діаметр-315 мм.

Технічні характеристики

Для вітчизняного ринку американський виробник пропонує один єдиний силовий агрегат. Це дволітрова рядна бензинова четвірка Ecotec із турбонаддувом. У неї два розподільні вали, система безпосередньої подачі палива та система зміни фаз газорозподілу. Щоб зробити автомобіль привабливішим, з погляду оподаткування та підвищити його надійність, російські автомобілі були дефорсовані. Їх віддача становить 238 кінських сил при 5500 об/хв і 400 Нм моменту, що крутить, при 3000 оборотах колінчастого валу в хвилину. За кордоном, віддача цього двигуна становить 275 сил. Як коробка передач пропонується класичний гідромеханічний автомат Hydra-Matic з вісьма діапазонами роботи. Привід винятково задній.

Обладнання

Як і раніше, для покупки на вітчизняному ринку є лише одна комплектація під назвою 3LT. Після рестайлінгу вона отримала оновлену мультимедійну систему Chevrolet Infotainment 3. Має восьмидюймовий сенсорний екран, інтерфейс для синхронізації зі смартфонами, штатну навігаційну систему та камеру заднього виду. З інших опцій варто відзначити кліматичну систему з двома зонами роботи, шкіряне оздоблення салону, багатофункціональне кермо з підігрівом, акустичну систему Bose і 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Попередня новина: 32 одиниці спецтехніки ...
Наступна новина: 183 нових випадки COVID-19 ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
invrs - 09.12.21

Прям аж захотелось купить Шевроле Камаро. Не машина, а мечта!

аватар країна
Askhab_Yatsiev - 09.12.21

прочитала з задоволенням

аватар країна
AirMonkey - 09.12.21

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.