Тернопіль: сергій Надал привітав народний аматорський хор «Дзвони пам’яті» з 30-річним ювілеєм

Тернопіль: сергій Надал привітав народний аматорський хор «Дзвони пам’яті» з 30-річним ювілеєм

13.12.21 08:37 0 595
12 грудня в Українському домі «Перемога» відбулося урочисте святкування 30-ї річниці від дня заснування народного аматорського жіночого хору «Дзвони пам’яті» ПК «Березіль» імені Леся Курбаса.

Привітав із визначною датою та подякував за багаторічну творчість і популяризацію української пісні колективу і міський голова Сергій Надал.

«Ви є золотим голосом нашого краю і ваші пісні лунають як справжні дзвони. Саме любов до української пісні свого часу зібрала творчий жіночий колектив, вихідців з «Союзу українок», які об’єднавшись, дотепер своєю творчістю допомагають зберегти і примножити кращі цінності української культури, – зазначив Сергій Надал. – Виконання ваших творів викликають у людей неповторні емоції, сльозинки чи усмішка радості, ви передаєте душу й даруєте естетичну насолоду від звучання українських пісень. важко уявити будь-який захід в місті, що стосується української культури та творчості національної пам’яті без вашої присутності. Тому не лише вітаю вас, я й дякую за вашу любов до міста, до української пісні, за вашу творчість і за те, що ви надихаєте і даєте приклад молодому поколінню».

Міський голова побажав учасникам колективу творчої наснаги, успіху, міцного здоров’я, добробуту та Божого благословення.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток народного самодіяльного мистецтва, популяризацію національної патріотичної пісні та з нагоди відзначення 30-річчя від дня заснування народного аматорського хору «Дзвони пам’яті» ПК«Березіль» ім. Леся Курбаса керівника та учасників колективу нагороджено подяками міського голови та цінними подарунками.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 18 нових випадків COVID-19 ...
Наступна новина: У Тернополі на станції ...

КОМЕНТАРІ