Навіщо Дмитро Торнер приїжджав до України?

Навіщо Дмитро Торнер приїжджав до України?

13.12.21 22:55 1 1226

Ви дивувалися чому облгаззбути Фірташа б'ють з українців три шкури? Відповідь проста – Зеленський політичний проект на який гроші дав віденський в'язень – Дмитро Фірташ! «Схеми» виклали чергове розслідування про палацові таємниці «найвеличнішого» борця з олігархами. Виявляється, переговорник австрійського «в'язня» Дмитра Фірташа Дмитро Торнер (він же Некрасов, Мільченко, Грозний, Бондаренко тощо) ходить на Банкову як на роботу. Детальніше про це читайте на сайті https://telegraf.com.ua/ukraina/2021-12-08/5690660-ukrainskie-i-moldavskie-pravookhraniteli-ne-rassleduyut-del-protiv-dmitriya-tornera.

Наразі Некрасов/Торнер розповідає, що працює у DF Group (фінансово-промислова група, що належить Фірташу) та є особистим представником Фірташа в Україні. Постійно в розмовах згадує свої близькі стосунки з Фірташем Д. В. та нинішнім міністром внутрішніх справ Аваковим О. Б. За останні 5 років здебільшого проживає в Російській Федерації, Австрії та трохи в Україні. Наразі живе зі своєю третьою дружиною у Відні за адресою Bauernmarkt 24/35, 1010 Vienna.

Торнер (він же Некрасов) відомий як дуже хитрий, боягузливий та обережний. Його принцип - людину необхідно "переконати" (обдурити), так, щоб сама віддала гроші та була задоволена. Багато уваги приділяє своєму зовнішньому вигляду, купує дорогий одяг. Україною пересувається на автомобілі з охороною на VW Touareg (АІ 0100 НВ), Chevrolet (АІ 8808) та Toyota Lаnd Cruiser (КА 0001, АІ 0330). Віддає перевагу елітним ресторанам, спортзалам та заходам, де легко знаходити контакти серед забезпечених людей. Щоб переконати інших довірити йому свої гроші, найчастіше використовує «легенду» про вкладення в «перспективний багатомільйонний бізнес».

Журналісти відправили запит до Офісу президента з проханням розповісти, що робить цей запеклий аферист на Банковій. А у відповідь тиша. Що й зрозуміло – крити нема чим. Усі бачать, як облгаззбути Фірташа безкарно накручують тарифи за доставку газу.

Найсумніше в цій історії, що пан Фірташ у нас – підсанкційний. Його облгази заборгували Оператору ГТС України близько 10 млрд. грн. Але при цьому людина Фірташа, проти якої розслідується кримінальна справа, відкрито приходить до Офісу до Володимира Зеленського. А ще при цьому бізнес-партнер Фірташа Сергій Льовочкін з Андрієм Єрмаком міцно дружить.

Це розслідування з'явилося, зрозуміло, не тому, що журналісти ненароком помітили на Банковій особу пройдисвіта Торнера. Це ще одне привітання Зеленському від наших заокеанських партнерів. І за бізнес з олігархами, і за торгівлю на крові з Путіним та Лукашенком.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Доставка еды в офис: как ...
Наступна новина: Фотозона: що потрібно знати?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
avery92 - 13.12.21

Очень и очень неплохо!!!