Застосування латунних шестигранників

Застосування латунних шестигранників

13.12.21 23:12 2 956

Шестигранник латунний це виріб, який відноситься до прутка з латуні. Його особливістю є поперечний переріз, який має форму рівного шестигранника. Такі шестигранники виготовляють із двокомпонентного сплаву міді та цинку або багатокомпонентного сплаву з додатковими добавками. Найміцнішим і найтвердішим виробом є латунний шестигранник марки ЛМц58-2 і ЛЖМц59-1-1. До речі, придбати його можна на сайті https://ambar.org.ua/shestygrannyklt.

Область застосування латунних шестигранників

Відмінні механічні властивості, висока стійкість до корозії та хороші антифрикційні параметри зумовили застосування виробу в умовах із високими механічними навантаженнями та хімічно агресивними речовинами. У різних галузях виробництва на сьогоднішній день широко потрібні латунні шестигранники марок ЛС59-1 і Л63. Залежно від стану матеріалу виділяють тверді, напівтверді та м'які шестигранники.

Вироби виготовляються відповідно до ГОСТу 2060-90. Їхні експлуатаційні властивості дозволяють застосовувати шестигранники з латуні в різних галузях людської діяльності. Вони потрібні в машинобудуванні, виробництві приладів, автомобілебудуванні, у будівництві кораблів. Крім того, латунні шестигранники застосовуються навіть у годинниковій, авіаційній та космічній промисловості.

Використання латунного шестигранника у виробництві

Головні відмінні характеристики латунного шестигранника – простота обробки у холодному та гарячому стані. Виріб можна легко різати, фрезерувати та штампувати. Поряд з цим він має високу стійкість до корозії та привабливий зовнішній вигляд. Тому в більшості випадків шестигранник латунний використовується для створення кріпильних деталей у галузі машинобудування (гвинтів, болтів, гайок та ін.) та елементів у редукторах, арматурі, поршневих машинах та системах водопостачання. Крім того, із латунного шестигранника роблять різні деталі для автомобілів.

Всі вироби з нього відрізняються стійкістю до корозії та високою надійністю. Тому латунні деталі використовують на спеціальному обладнанні, в гідроенергетиці, хімічній, нафтохімічній та газопереробній промисловості.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)
Наступна новина: Часы,произведенные в ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
hotline_Moscow - 14.12.21

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
practik - 13.12.21

Гучний заголовок і стаття норм - можна ловити траф з ПС