Навіщо вчити французьку мову?

Навіщо вчити французьку мову?

15.12.21 08:35 0 1746

Щоб вивчити іноземну мову, може бути безліч причин, проте важливо знайти фактори, актуальні саме для вас. Чи бажаєте ви отримати нову, престижну роботу, подорожувати чи переїхати жити в країну, де французька є основною мовою? Знайдіть собі усвідомлену мотивацію, ставте цілі і досягайте їх. Ну а якщо ви з Києва, то вивчити французьку мову ви можете в школі https://iledefrance.com.ua.

Звичайно ж, знати кілька мов корисно і для саморозвитку, і для тренування мозкової діяльності, але для успішного навчання дуже важливою є конкретика. Тому випишіть для себе на лист п'ять причин, чому хочете вивчити французьку.

Популярність – французька мова посідає друге місце, після англійської, адже нею розмовляють понад 200 мільйонів людей по всьому світу. Французька є загальноприйнятою мовою міжнародного спілкування, офіційною мовою ООН, ЮНЕСКО, Європейського Союзу.

Французькою розмовляють у найбільших країнах, крім Франції, це Канада, Бельгія, Швейцарія, частина території Італії, Андорра, Монако, багато країн Африки. Тому знання французької допоможе знайти престижну роботу в міжнародній компанії, зробить ваші подорожі простішими та комфортнішими.

Знання французької дає відмінний шанс здобути вищу освіту у Франції, яка є безкоштовною навіть для іноземних студентів, які знають французьку. Диплом одного з французьких ВНЗ відкриває дорогу до найбільших компаній, підприємств.

Роботодавець прийме на роботу людину, яка не просто знає кілька іноземних мов, але володіє ними в усній та письмовій формі, може вести переговори та документацію.

Якщо ви вирішите жити та працювати у Франції, вам необхідно скласти міжнародний іспит, що підтверджує знання цієї мови. Склавши цей іспит, ви зможете користуватися дипломом довічно.

Добре знаючи французьку, ви зможете відвідати не тільки столицю Франції, але й такі барвисті місця: Прованс, альпійські гірськолижні курорти, блакитний берег Середземномор'я.

Знання французької є чудовою базою для вивчення мов романської мовної групи – до неї входять італійська, португальська, іспанська, румунська. Крім того, цікаво знати, що половина всіх слів сучасної англійської мови має франкомовне коріння.

Хоча французька вважається загальновизнаною мовою любові та романтики, також вона є і аналітичною мовою. Тому її вивчення допоможе структурувати думки, розвинути критичне мислення. Французьку можна, без перебільшення, назвати найкрасивішою мовою світу, вивчення якої приносить багато приємних емоцій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 90)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Котлы на биомассе и ...

КОМЕНТАРІ