«Здійсни мрію»: Лідія Таран запрошує до перегляду благодійного блоку реклами на 1+1 у День Святого Миколая

«Здійсни мрію»: Лідія Таран запрошує до перегляду благодійного блоку реклами на 1+1 у День Святого Миколая

16.12.21 08:38 0 904

Запрошуємо українців приєднатись до перегляду благодійної реклами задля дітей, які борються за життя і щасливе майбутнє.

Стати Чарівником просто! Для цього потрібно лише переглянути рекламний блок на 1+1 у День Святого Миколая, у цієї неділі, 19 грудня, о 20:40. Кошти від рекламодавців за цей блок будуть передані телеканалом 1+1 до благодійного проєкту «Здійсни мрію» на допомогу маленьким пацієнтам лікарень.

Розмір суми залежить від телеглядачів: що більше людей подивиться рекламу, то більші рейтинги, а відповідно і тим більше коштів може виручити й передати на благодійність канал. 

«Не завжди нам під силу здійснити велике чудо одужання, але ми можемо подарувати щастя, цілющу радість, допомогти в освіті та надихнути мрійників вірити в себе та своє майбутнє! І хай вони почнуть усміхатися, повернуть собі віру й надію, хай бачать радість навколо!

Ця традиція триває вже дев’ятий рік поспіль. Продовжуймо творити дива разом! Вмикайте 1+1 у неділю, 19 грудня, о 20:40, дивіться блок благодійної реклами та допомагайте мрійникам!», — говорить кураторка проєкту «Здійсни мрію»,  ведуча ТСН Лідія Таран.

Благодійний проєкт «Здійсни мрію» стартував 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день бажань. Його реалізують 1+1 media і ТСН спільно з благодійним фондом «Ти не один» і фондом «Крона». Кураторки руху — Лідія Таран і Олександра Лобода. Волонтерки — Неля Шовкопляс, Валерія Ковалінська.

За 5 років існування командою проєкту здійснено понад сотні грандіозних мрій маленьких пацієнтів лікарень! Серед них — створення реального Супермобіля, зустріч єдиним у світі роботизованим драконом Беззубиком, приліт вертольоту на подвір’я сільської школи, подорож у Бразилію та притулок для тварин Батерсі у Лондоні, зйомка у популярних серіалах, зустріч з відомим футболістом Кріштіану Роналду, видання ілюстрованої книги, зустрічі із кумирами, навчання на дизайнера, програміста, блогера, музиканта, можливість побути пожежниками, поліцейським та інші.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 81)
Попередня новина: Запчасти для бытовой ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ