Супердень настав! Маленька червона машинка у благодійній справі «Твоя мрія» знайшла свого ймовірного володаря!

Супердень настав! Маленька червона машинка у благодійній справі «Твоя мрія» знайшла свого ймовірного володаря!

17.12.21 22:28 4 529

Нарешті суперфінал благодійного марафону «Твій день. Твоя мрія» на 1+1! Момент, якого усі з нетерпінням чекали два місяці! За цей час ми всі разом допомагали зцілити серця мам і малюків з вадами серця і збирали на mriya.1plus1.ua кошти аби укомплектувати відділення «акушерська кардіологія» в Інституті Амосова.

Нам усім разом вдалося зібрати рекордні 3 817 863 гривень! Це стало можливо завдяки великому серцю нашої країни — людям, які своїм добром змінюють життя інших. Простим українцям, які пишуть історію своїми вчинками. Це справа, яка запульсувала в кожному і довела, що добро — найпотужніша сила для змін!

Напередодні Дня святого Миколая, 17 грудня у прямому ефірі «Твій день» на 1+1 з допомогою програми Random Picker (європейський онлайн сервіс із випадковим генератором) визначили перші результати розіграшу і оголосили ім’я ймовірного переможця головного подарунку – новенької червоної машинки. І імена всіх 10 переможців інших чудових подарунків!

Заради такої урочистої миті зібрались всі шість ведучих шоу: Руслана Писанка, Влад Яма, Ірина Ванникова, Стася Ровінська, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко.

У гості до студії у цей святковий день спеціально завітав головний лікар Інституту Амосова Сергій Сіромаха, аби особисто подякувати українцям за їх добрі серця і величезну допомогу!

Отже, головний подарунок у благодійній ініціативі «Твоя мрія» - новенька італійська автівка зі скляним дахом, «переодягнена» у зимову гуму, поїде до свого потенційного нового власника Жданової Аліни Олексіївни. Червона машина за добру справу! Саме та омріяна, від якої серце б’ється швидше!

Аліна Олексіївна живе у Києві і працює викладачем у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства. Вона нещодавно здала на права, але своєї власної машини ще не мала. Чи це не диво?

«Я навіть не сподівалася і не вірила, що таке могло статися зі мною! Мій ранок починається з 1+1 – тому про благодійну справу «Твоя мрія» я дізналася з ефіру «Сніданку». До цього моменту нічого в своєму житті не вигравала, і зараз не сподівалася – просто взяла участь у благодійній справі аби допомогти тим, хто цього потребує», - сказала переможниця, коли вийшла на відеозв’язок зі студією «Твій день».

Чарівники від банку Credit Agricole Bank, партнеру «Твоєї мрії», приготували у якості подарунків три сертифікати для розміщення депозиту на суму 50 тисяч гривень кожен та строком на три місяці. Ось імена цих трьох щасливчиків: Тетяна Валеріїна Гуровська, Зореслава Вікторівна Котко, Ганна Петрівна Бадовська.

Подарунок, від якого голова обертом – компанія «Біг Медіа» дарує 2 борди для двох переможців! Марина Василівна Д’яченко та Анастасія Кристіанівна Забоштанська зможуть розмістити туди привітання для своїх рідних або рекламу своїх ідей. Величезна листівка, яку побачить вся Україна!

Дуже корисні і неймовірні подарунки від мережі магазинів «Епіцентр – Центр Техніки»: новенька техніка для дому від бренду Whirlpool – посудомийна машина відправляється у домівку до Вадима Дмитровича Польового, пральна машина – до Миколи Володимировича Бугая, холодильник – до Ірини Андріївни Бистрицьої.

«Твій день» приготував 2 сюрпризи запрошення до себе до студії. Їх виграли Мар’яна Анатоліївна Топчій та Богдана Михайлівна Чорновол. Разом з родинами вони зможуть прийти на екскурсію на канал 1+1 і на власні очі побачать, як створюється популярне денне шоу: потраплять за лаштунки, познайомляться з ведучими, зроблять фото на згадку та отримають сувеніри.

Британські фахівці з Бейкер Тіллі, компанії, яка входить до топ-10 аудиторів світу, простежили, аби всі подарунки знайшли своїх власників чесно.

Продюсер шоу «Твій день» Єгор Гордєєв: «Ця маленька червона автівка стала символом великого серця усіх українців! Всі, хто долучився до «Твоєї мрії» - герої і довели, що ми самі можемо творити дива і змінювати світ на краще!»

Благодійна справа «Твоя мрія» від 1+1, «ВБФ Крона» та «Ніко Мегаполіс» об’єднала всю Україну заради зцілення мам і малюків з вадами серця та показала неймовірні масштаби величезного серця нашої країни! Чи це не диво?

Благодійна справа «Твоя мрія» почалася 18 жовтня і метою її було зібрати кошти на сучасне обладнання для єдиного в Україні відділення «акушерська кардіологія» в Інституті Амосова, де рятують мам та немовлят із вадами серця з усіх регіонів країни. Лише за перші 6 днів благодійної справи вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень! Активність українців була такою, що сайт тричі не витримував навантаження, а благодійні внески сипалися майже що три хвилини!

До справи приєдналися зірки Соломія Вітвіцька, Єгор Гордєєв, Лідія Таран, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Олександр Попов, Людмила Барбір, Юрій Горбунов, а також MONATIK, Ольга Сумська, Юрій Ткач, зірки TikTok Top Team House, Сергій Бабкін, Wellboy, Олена Шоптенко, Ірина Федишин, Андре Тан, Катерина Осадча.

У цей час маленька червона машинка – головний подарунок у благочинній справі «Твій день. Твоя мрія» не просто чекала свого господаря, вона встигла побувати на бордах в Києві, Житомирі, Запоріжжі, у суперфіналі шоу «Танці з зірками» та стати зіркою відео TikTok блогерів. Але найголовніше — саме вона привезла в Інститут Амосова перше обладнання: дві німецькі реанімаційні системи для немовлят Lifetherm 2002 та дві спеціальні медичні тумби. І уявіть, що ці системи вже прийняли першу новонароджену крихітку Поліну.

Історія Поліни, до речі, змушує вірити в дива. Її мама Стефанія Рубінова ще крихіткою, 1992 року вже була пацієнткою Інститут Амосова. Саме тут їй зробили першу в Україні операцію Сеннінга на серці. І от через 29 років жінка змогла стати мамою попри свій діагноз. Після пологів до неї у реанімацію завітали її улюблені ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкин та привітали з народженням маля.

Потужність благодійної справи «Твоя мрія» перевершили всі очікування. Далі – більше! На другий зібраний мільйон гривень вдалося придбати CPAP-апарат для штучної вентиляції легень, хірургічний аспіратор, білірубінометр та лампу для фототерапії. Решта зібраних коштів дозволить купити нові ліжка у відділення, УЗД-апарат та дозволить створити в Інституті навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням, де майбутні лікарі-кардіохірурги зможуть вчитися складним операціям.




Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Наступна новина: 5 простых способов ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
andyandi - 18.12.21

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
Kamenyga - 17.12.21

поза конкуренцією

аватар країна
Tony2_1_Montana - 17.12.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
Fertix - 17.12.21

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.