Міський голова Сергій Надал привітав працівників тернопільських судів з нагоди професійного свята

Міський голова Сергій Надал привітав працівників тернопільських судів з нагоди професійного свята

18.12.21 09:58 0 592
Щорічно 15 грудня в Україні відзначають День працівників суду – професійне свято тих, на кого покладено важку ношу і почесний обов’язок – здійснювати у державі правосуддя.

З нагоди свята міський голова Сергій Надал привітав і нагородив подяками та цінними подарунками кращих працівників тернопільських судів.

Відбулися урочистості у приміщенні Тернопільського міськрайонного суду та в Українському Домі «Перемога».

«Щиро вітаю працівників судової системи нашої громади. На вас лежить величезна відповідальність, на вас звернені особливі сподівання і надії людей. У всі часи і у всіх суспільствах завжди існував запит на чесних, порядних, принципових і мудрих суддів. Особливо це потрібно в сучасній Україні, яка крок за кроком будує правову сучасну державу, – зазначив Сергій Надал. – Саме завдяки вірному служінню тернопільських суддів Конституції, Закону, інтересам України та Тернопільської громади зміцнюється повага та довіра українського народу до служителів Феміди, сприяє підвищенню авторитету судової влади в цілому. А високий професіоналізм і людські якості суддів, працівників суду, помножені на досвід і знання, сприятимуть зміцненню правопорядку, надійному захисту громадян.

Міський голова побажав суддям та працівникам апарату суду сил, наснаги, витримки та натхненного служіння людям і громаді.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Від січня 2022 року ...

КОМЕНТАРІ