У Рівненській області підозрюваний у розбійному нападі на АЗС перебуватиме під вартою

У Рівненській області підозрюваний у розбійному нападі на АЗС перебуватиме під вартою

18.12.21 08:01 0 331
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 24-річному жителю Рівненщини повідомлено про підозру у розбійному нападі з проникненням у сховище (ч. 3 ст. 187 КК України).

У ході досудового розслідування слідчими відділення ВП №1 Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області встановлено, що вночі 6 грудня цього року, житель Рівненського району, перебуваючи на АЗС поблизу Рівного, вчинив напад на працівника станції, погрожуючи при цьому предметом ззовні схожим на пістолет, після чого забрав з каси близько 8 000 гривень та втік з місця злочину.

16 грудня Рівненським районним судом задоволено клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаного злочину.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ценность второго ...
Наступна новина: Затверджено Програму ...

КОМЕНТАРІ