ТОВ

ТОВ "Алві-Лайн": что нужно знать?

21.12.21 08:39 1 526

Компанія Alviline - це інжинірингове підприємство, яке розвиває кілька напрямків діяльності:

  • Кисневі концентратори індивідуального використання;
  • Комплексна реконструкція та будівництво інженерних систем лікувального газопостачання у медичних закладах;
  • Комплексні інноваційно-технічні рішення для лікувальних установ з організації максимально комфортного робочого місця хірурга – інноваційні світильники з відеокамерою, медичні монітори, уніфікована система обробки, передачі та виведення даних, медичний HD-відеорекордер, ергономічні медичні кронштейни;
  • Створення чи реконструкція систем промислового киснепостачання;

Компанія «Алві-Лайн» є представником в Україні кількох європейських та американських компаній:

  • AirSep Corporation (США). Широкий модельний ряд з великим діапазоном виробничих потужностей, висока якість, надійність, ефективність - це те, що дозволяє корпорації AirSep бути світовим лідером з виробництва автономного кисневого обладнання, як для промислових підприємств, так і для медичних установ. Також «AirSep» виробляє широкий модельний ряд індивідуальних кисневих концентраторів (пересувні ліжкові та мобільні).
  • NDS Surgical Imaging (США) є світовим лідером з виробництва медичних моніторів, а також пристроїв обробки, передачі та виведення зображення. Інноваційні технології візуалізації, які застосовуються в медичних моніторах NDSsi, забезпечують максимально деталізоване зображення найвищої якості. Технічні характеристики медичних моніторів NDSsi значно відрізняються від параметрів звичайних моніторів, що надають лікарю унікальні можливості діагностування та оперативного лікування.
  • Surgiris (Франція) спеціалізується на виробництві операційних та оглядових світильників із різними типами кріплення. Лампи для операційних Surgiris – інноваційні світлодіодні світильники, які використовують технологію FocusmaticTM. Ця запатентована система дозволяє зберігати інтенсивність світла незалежно від розміру світлової плями.
  • MediCapture, Inc. (США) є провідним виробником медичних пристроїв запису даних. Кронштейни можуть бути одно-, двоплечовими, і кріпитися як до стіни, так і до стелі. Кожне плече має великий кут повороту та блокується гальмом. Це дозволяє задовольнити 100% побажань замовника – врахувати індивідуальні особливості робочого місця, забезпечуючи максимальний комфорт та максимальну функціональність робочої зони.
  • TediselMedical (Іспанія) – провідний європейський виробник настінних панелей для відділень інтенсивної терапії та госпітальних палат різного профілю. TediselMedical також виробляє стельові мости, поворотні підвісні консолі для відділень хірургії та реанімаційних залів, відділень інтенсивної терапії та неонатальних відділень. Все обладнання є функціональним, надійним та має привабливий зовнішній вигляд.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Попередня новина: Які переваги юридичної ...
Наступна новина: Чому ювелірні прикраси ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
drunknsailor - 21.12.21

Дуже сподобалася ваша стаття