Чому ювелірні прикраси краще купувати в інтернет-магазині?

Чому ювелірні прикраси краще купувати в інтернет-магазині?

21.12.21 08:42 1 512

Кількість ювелірних інтернет-магазинів неухильно зростає. Одночасно збільшується кількість покупок в онлайні. Люди звикають до того, що через інтернет можна купити абсолютно все, не виходячи із дому. Ювелірні вироби не є винятком. Далі в статті буде описано, чому такі покупки краще робити в інтернет-магазині, наприклад, Світозар, ніж у звичному ювелірному салоні.

Плюси покупок ювелірних виробів в інтернет-магазині

Відразу необхідно розвінчати міф про те, що саме у сфері продажу ювелірних виробів найбільше шахраїв. Нині це не так. Компаніям, що вкладають величезні суми у створення та розкручування інтернет-магазинів, не вигідно обманювати клієнтів та продавати вироби низької якості. Створити репутацію в інтернеті складно, а втратити легше, ніж у реальному житті.

Якщо задуматися, то придбання прикрас із золота або срібла через інтернет-магазин практично немає недоліків. Навіть уявні мінуси, при ретельному розгляді та зважуванні всіх «за» та «проти», стають перевагами перед звичним походом до найближчого магазину.

Перший плюс – великий вибір

Наприклад, Іван Сергійович вирішив подарувати дружині на чергову річницю весілля вишукане намисто. Він живе в невеликому місті, де працює всього два ювелірні магазини. Відповідно, асортимент дуже обмежений, доведеться вибирати із того, що є. У великих інтернет-магазинах асортимент товарів досягає десятків тисяч одиниць, тому підібрати потрібний аксесуар значно легше. Ніякий салон ювелірних виробів, що навіть знаходиться у великих містах, не може змагатися в асортименті з великими інтернет-магазинами.

Звісно,Іван Сергійович може поїхати до найближчого міста чи відвідати обласний центр. Але це вимагає витрат часу та грошей. У підсумку презент для дружини коштуватиме значно дорожче, а витрачений на пошуки час ніхто не компенсує.

Другий плюс – спокійний вибір

Уявіть, що Іван Сергійович зайшов до ювелірного салону. На зустріч йому вийшла дівчина і, мило посміхаючись, почала пропонувати непотрібні аксесуари. Навіщо людині, яка вирішила купити подарунок дружині, комплект обручок? Не потрібен, але його треба якнайшвидше продати, тому продавець і акцентувала на ньому увагу клієнта. Іван Сергійович має незвичайну волю і тому не піддався на привабливі пропозиції. Він купив чудове намисто з дорогоцінним камінням, але день був безнадійно зіпсований.

В інтернет-магазині можна спокійно вибрати ювелірний виріб, почитати описи, ознайомитись із відгуками. Ніхто кожні п'ять хвилин не буде пропонуватиме непотрібні аксесуари та не витрачатиме час відвідувача.

Третій плюс – економія коштів

Вечір вдався на славу, дружина була рада подарунку. Але через кілька днів Іван Сергійович дізнався, що його колега купив таке саме намисто в інтернет-магазині та заплатив набагато менше. Чому? Власник ювелірного салону, в якому даний герой купував подарунок дружині, платить зарплату консультантам, оплачує оренду приміщення, витрачається на комунальні послуги. Ці витрати були включені у вартість намиста, інакше підприємець працював би собі на збиток.

Інтернет-магазини теж мають витрати, але вони не можуть порівнятися з вкладеннями в реальний салон. Тому ціна на сережки, каблучки та інші ювелірні прикраси набагато нижча. Додайте сюди заощаджений час та гроші на поїздки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Попередня новина: ТОВ "Алві-Лайн": что нужно ...
Наступна новина: Nikoloz-Job - вірний ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Modelicus - 21.12.21

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.