Nikoloz-Job - вірний помічник з працевлаштування за кордоном

Nikoloz-Job - вірний помічник з працевлаштування за кордоном

21.12.21 08:45 1 511

“Nikoloz-job” є рекрутинговою компанією, яка спеціалізується на працевлаштуванні за кордоном України. Ця компанія орієнтована на вибір українських працівників для праці в різних сферах. Відгуки про компанію можна прочитати на сайті https://proraboto.com/companies/nikoloz-job/.

Переваги компанії

Ключовою перевагою компанії є той факт, що вона безпосередньо пов'язана з фінською організацією Ujut Oy. Завдяки взаємовигідному розміщенню компаній у двох державах зникають ризики стати жертвою шахрайства з боку тієї чи іншої агенції при працевлаштуванні у Фінляндії. Команда “Nikoloz-Job” ретельно підбирає персонал на всіх етапах (починаючи з моменту укладання договору в Україні та до безпосереднього приїзду до Фінляндії).

Компанія (до речі, що володіє командою зі стажем у десять і більше років) має всі необхідні ліцензії та документи, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті. Вся діяльність є абсолютно законною та відповідає всім державним вимогам.

Хто керує компанією?

ДзуцовНіколоз Георгійович є керівником цих двох компаній. Завдяки вмінню знаходити спільну мову з клієнтами, розуміти конкретні потреби та грамотно працювати у своїй сфері працівники звертаються до компанії багаторазово.

Різноманітність вакансій

Компанія "Ніколоз-Джоб" веде співпрацю з багатьма іноземними роботодавцями. У більшості випадків вакансії підійдуть будь-кому, хто бажає відповідально виконувати свою роботу. Багато вакансій залежать від сезону (наприклад, пов'язані із сільськогосподарською сферою), деякі — ні. Сфери роботи також можуть бути найрізноманітнішими.

Все для зручності клієнтів

Для забезпечення максимальної зручності клієнтів компанія займається розміщенням, розв'язання питань проживання, супроводом на співбесідах. Також “NIkoloz-Job” здатна надавати інформаційну та моральну підтримку під час перебування за кордоном. У разі потреби команда компанії підбере оптимальний маршрут до країни, в якій клієнт планує працювати.

Ефективність діяльності компанії доводять такі дані:

  • Завдяки компанії “Nikoloz-Job” понад дві тисячі клієнтів змогло оформити документи для роботи за кордоном;
  • Щороку понад півтисячі працівників влаштовуються на роботу до Фінляндії та інших держав ЄС;
  • Понад половина клієнтів звертаються повторно, що допомагає надавати роботодавцям перевірених людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)
Попередня новина: Чому ювелірні прикраси ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
marc_wolakiewicz - 21.12.21

супер оригінально