У Рівненській області понад півтори сотні прокурорів вивчали особливості апеляційного та касаційного оскарження

У Рівненській області понад півтори сотні прокурорів вивчали особливості апеляційного та касаційного оскарження

21.12.21 11:03 7 430
Для оперативного реагування на новації у законодавстві та опрацювання проблемних питань прокурори Рівненщини проходять навчання не лише в Тренінговому центрі прокурорів України, а й на місцях.

Так, приміром, в обласній прокуратурі цьогоріч організували та провели 19 занять в рамках 3 тренінгів для 152 прокурорів, які є публічними обвинувачами окружних прокуратур.

Зокрема, під час навчання прокурори опрацьовували різні практичні нюанси, які варто врахувати при підтриманні публічного обвинувачення, у тому числі і щодо оцінки окремих джерел доказів та характерних недоліків, які призводять до визнання їх недопустимими.

Окремо прокурорам акцентували на особливостях судових розглядів кримінальних проваджень у сферах незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також у кримінальних провадженнях проти життя та здоров'я особи та проти власності.

Під час тренінгу обвинувачі окружних прокуратур вирішували ситуаційні задачі, вхідні тести, а також писали проєкти апеляційних та касаційних скарг.

Завдяки таким тренінгам вдалося покращити якість підготовки прокурорами вказаних документів, що своєю чергою, призвело до удвічі більшої кількості задоволених апеляційних та касаційних скарг, поданих ними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розклад занять на цей ...
Наступна новина: Близько 6000 дітей з ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
comewithme7 - 21.12.21

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.

аватар країна
Coxacola - 21.12.21

Изумительно!

аватар країна
deafky - 21.12.21

відмінно викладаєте

аватар країна
vetal2000 - 21.12.21

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
slava_ck - 21.12.21

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
pavelgulyaev - 21.12.21

Супер-пупер!

аватар країна
alexanderof - 21.12.21

ух ти...