18 грудня міський голова Сергій Надал разом з волонтерами «Фабрики Святого Миколая» доставили подарунки маленьким тернополян

18 грудня міський голова Сергій Надал разом з волонтерами «Фабрики Святого Миколая» доставили подарунки маленьким тернополян

21.12.21 11:32 7 438
Вже 17-й рік поспіль у Тернополі в церкві Святого Йосафата, що на вул. Лучаківського 5-Г, від початку грудня тривала передсвяткова метушня, адже у храмі традиційно працювала Фабрика Святого Миколая.

Метою благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» були збір та вручення подарунків напередодні Дня Святого Миколая для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Цьогоріч близько 1500 дітей отримали святкові пакунки.

Подарунки, які принесли небайдужі тернополяни, помічники Святого Миколая Чудотворця формували відповідно до віку та статі, обов’язково всередині були засоби особистої гігієни, канцтовари, солодощі, іграшки, мандаринки тощо.

18 грудня Фабрику традиційно відвідав і міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста подарував дітям мандарини, а також виступив у ролі помічника Миколая і завітав до дітей з багатодітних сімей напередодні свята.

«У переддень Миколая, а згодом і Нового року та Різдва Христового кожен з нас чекає на диво, і ви, волонтери та священнослужителі, створюєте це диво уже впродовж багатьох років. Небайдужі тернополяни проявляють милосердя, приносять потрібні діткам речі а згодом помічники Святого Миколая починають формувати зібрані речі у святкові пакунки, і вже наостанок ви, волонтери, доставляєте очікуваний подарунок, - відзначив Сергій Надал. – У святковий період ми завжди хочемо зробити приємний дарунок рідним і близьким, але потрібно пам’ятати й про дітей та одиноких людей, які потребують нашої додаткової допомоги. Тому я щиро дякую Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ, всій молодіжній комісії церкви Святого Йосафата, волонтерам «Фабрики Святого Миколая» за те, що вкотре стали ініціаторами благодійної акції, а усім тернополянам, хто долучився до неї – за те, що здійснили дитячі мрії та подарували свято тисячам потребуючих. Міцного здоров’я кожному! Нехай добро, яке ви робите, завжди повертається до вас сторицею. А Тернопільська міська рада й надалі буде підтримувати подібні заходи та надавати необхідну допомогу і сприяння».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 6000 дітей з ...
Наступна новина: 98 нових випадків COVID-19 ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
CapitanAzerbaijan - 21.12.21

Великолепная идея

аватар країна
ssoija - 21.12.21

ну, ничо так… в общем.

аватар країна
TopCarding - 21.12.21

прочитала з задоволенням

аватар країна
VllAll - 21.12.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
sdonar - 21.12.21

реальна тема

аватар країна
ultimaa - 21.12.21

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.

аватар країна
BANKOLQ - 21.12.21

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається