Сковорода для багаття з диска борони на ніжках зі знімними ручками

Сковорода для багаття з диска борони на ніжках зі знімними ручками

21.12.21 22:02 7 508

Сковорода з диска – чудовий вибір для приготування м'яса, риби, картоплі, грибів та інших овочів на відкритому вогні. Будь-яка поїздка на природу чи рибалка принесе більше позитивних емоцій та вражень. Всі продукти рівномірно прожарюються і не підгоряють, набувають приємного аромату диму і апетитної золотистої скоринки.

Сковорода із борони виготовляється із сталі високої якості, міцний, довговічний матеріал та безпечний для здоров'я. Робоча поверхня нагрівається швидко та рівномірно.

Страви на сковороді з диска борони готуються швидко, без пригорання – виходять соковитими. Сковорода туристична, її можна взяти із собою у похід або використати у дворі. Зберігати рекомендуємо у спеціальному чохлі, виконаному з брезента. Щільний матеріал захистить поверхню від пошкоджень.

Переваги та особливості сковороди із диска борони

Сковорода для багаття помітно відрізняється від звичайного кухонного посуду. Вона не деформується під впливом високих температур, довго слугує, зберігаючи ідеальну форму. Завдяки великій робочій поверхні можна приготувати кілька страв. Вибирайте модель відповідного діаметра, наприклад, маленьку похідну з діаметром 30 см або для великої компанії – 50 або 60 см.

Основні переваги сковороди:

  • Мобільність та універсальність Використовуйте сковорідку у похідних умовах для приготування будь-яких страв.
  • Безпека. При нагріванні сковорідка не виділяє шкідливих речовин.
  • Зручність у використанні. Приготування швидке та просте, страви виходять ароматними та не підгоряють.
  • Ніжки та ручки знімаються.

Поради щодо догляду за сковородою

Прості рекомендації щодо догляду, які значно збільшите період експлуатації:

  • Щоб матеріал не іржавів, він змащений рослинним жиром. Перед першим використанням не слід ретельно мити сковорідку.
  • Приступати до приготування їжі можна тільки після нагрівання олії, поверхня має бути розпечена.
  • Після приготування поверхню не можна мити, тим більше використовувати миючі засоби і скрести покриття лопаткою. Залишки їжі забираються сухою серветкою, виріб зберігається у промасленому вигляді, тільки так воно не заіржавіє.
  • Для тривалого зберігання слід загорнути посуд у папір. Щоб не пошкодити її під час транспортування, використовуйте спеціальний чохол.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 87)
Наступна новина: Преимущества двойных ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Ilya8960 - 21.12.21

Прямо навіть не віриться

аватар країна
Pollybol - 21.12.21

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
Vera_malen - 21.12.21

Мне не ясно.

аватар країна
Matt_Kun - 21.12.21

Знайомий стиль ...

аватар країна
deepseeker - 21.12.21

Портал просто супер!

аватар країна
Barge69 - 21.12.21

Спасибо за статью оказалась очень полезной. Кстати, купить такую сковороду можно тут.

аватар країна
Taptap88 - 21.12.21

Хм ... У кожного Абрама своя програма.