25 одиниць снігоочисної техніки працювало на дорогах Тернопільської громади цієї ночі

25 одиниць снігоочисної техніки працювало на дорогах Тернопільської громади цієї ночі

22.12.21 08:28 0 2671
З метою належного утримання шляхово-мостового господарства, безпечного руху пішоходів та безперешкодного проїзду громадського і приватного транспорту, цієї ночі на дорогах Тернопільської міської територіальної громади у посиленому режимі працювали снігоприбиральна техніка та бригади працівників підрядних організацій МШРБ «Міськшляхрембуд» і ТОВ «Техно-Буд-Центр».

Зокрема, до прибирання вулиць міста та населених пунктів громади було залучено 25 одиниць спецтехніки, що проводили механізоване очищення доріг, тротуарів та пішохідних ділянок від снігу, а також посипання протиожеледною сумішшю. На різних ділянках в усіх мікрорайонах Тернополя працювали бригади ручного прибирання загальною чисельністю до 50-ти осіб.

Як пояснюють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, роботи з утримання вулиць міста у зимовий період здійснюється відповідно до затвердженої Дорожньої карти шляхово-мостового господарства м. Тернополя. Підрядні організації на виконують усі вимоги, які передбачені цим документом.

Нагадаємо, прибудинкові території та міжквартальні проїзди в місті обслуговують управителі житлового фонду.

Зокрема, кожен управитель будинку повинен здійснювати снігоочисні заходи та мати необхідні запаси протиожеледних засобів з метою їх застосування для оброблення прибудинкових територій.

Відтак, звертаємося до представників управительських компаній та ОСББ з проханням забезпечити належне очищення від снігу та ожеледиці дворів і проїздів. Власники домоволодінь у приватному секторі також зобов’язані утримувати прилеглу прибудинкову територію у належному стані.

Звертаємо увагу, за невиконання вимог правил очищення від снігу та ожеледиці передбачена адміністративна відповідальність.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на вул. ...
Наступна новина: Правила безпечного ...

КОМЕНТАРІ