У Тернополі стартує прийом заявок в межах проєкту «PRO school Ternopil»

У Тернополі стартує прийом заявок в межах проєкту «PRO school Ternopil»

23.12.21 09:28 0 488
У Тернополі стартує прийом проєктних заявок у рамках ініціативи «PRO school Ternopil», яку організовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з телеканалами «Тернопіль1» та «ІНТБ».

Участь у проєкті можуть взяти мешканці Тернопільської громади віком 14-17 років та за результатами конкурсу отримати 5 тис. грн на реалізацію свого задуму.

Що потрібно зробити?

Необхідно завантажити за цим посиланням – https://bit.ly/32qN28x проєктну заявку, заповнити її та надіслати на електронну адресу tengocrh@gmail.com. У темі листа потрібно вказати автора та назву проєкту.

Подати проєктну заявку можна до 11 січня 2022 року до 18.00 год. включно.

Які вимоги?

Подати заявки зможуть школярі, які мають сертифікат про участь у вебінарах в рамках проєкту. Для отримання сертифікату необхідно пройти короткий тест за посиланням – https://cutt.ly/2Y290nn. Нагадаємо, на вебінарах розглядалися дві теми – «Звідки брати ідеї? Логіка проєкту та його типові складові» (запис тут - https://cutt.ly/tY29bfl) та «Рахуємо витрати. Як проPRити проєкт?» (запис тут - https://cutt.ly/uY23a5c).

Хто отримає фінансування?

Всі подані проєкти пройдуть експертний відбір, після чого на конкурсній основні шляхом онлайн-голосування буде обрано троє переможців. Ще двох визначать партнери проєкту. Загалом буде профінансовано п'ять проєктів на загальну суму 25 000 грн.

Більше новин про конкурс – у соціальній мережі Фейсбук на сторінці організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад та у групі проєкту громади PRO school Ternopil.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтують ...
Наступна новина: Запчастини до мийок ...

КОМЕНТАРІ