Який каркасний басейн краще intex або bestway?

Який каркасний басейн краще intex або bestway?

23.12.21 00:41 0 1043

Власний басейн давно перестав бути розкішшю для власників дачних ділянок та заміських котеджів. На ринку України сотні готових рішень, здатних залучити споживача різноманітними формами, розмірами та ціною. Найбільшою популярністю серед покупців користуються збірні сезонні конструкції. Головну роль при виборі грає мінімальна ціна. Тому, не дивно, що покупці часто запитують продавця: «Який каркасний басейн краще intex або bestway». Нумо розберімося. Ну а в інтернет-магазині https://intex-bassein.com.ua/ ви безпосередньо зможете купити собі ці басейни та аксесуари для них.

Специфіка продукції брендів intex та bestway

Обидва виробники мають офіційну реєстрацію бренду в США, але вся продукція виготовляється на території Китаю. Позиціонуються компанії на випуску бюджетної продукції для розваг та організації зони відпочинку. Зокрема, виробляють м'які та надувні кемпінгові меблі, матраци та басейни.

За конструкцією та експлуатаційними характеристиками, вироби різних брендів відрізнити складно. Тому що кожна інновація однієї з компаній відразу виявляється у конкурентів. Примітно, що всі басейни Intex мають дуже презентабельний вигляд. Будь-який компонент чи деталь знаходиться саме там, де їм місце. Якщо вибирати гарний каркасний басейн, то безперечно треба робити вибір на користь intex.

Натомість у бренду Bestway краща комплектація. Маючи ідентичну конкуренту ціну, басейни доповнюються підкладкою, що посилює міцність, і навіть дуже зручним тентом для збереження чистоти води в ємності. І тут потрібно вибирати, що купити – віддати перевагу красі чи практичності. Слід зазначити, що це боротьба за покупця триває давно. Як бренди Coca-Cola та Pepsi, виробники Intex та Bestway мають свої унікальні особливості. І вони завжди знаходять покупців.

Який каркасний басейн краще intex або bestway?

Головний критерій вибору – це ціна. Однозначно, каркасні басейни в десятки разів дешевші за стаціонарні чаші та перевершують за надійністю надувні конструкції. Але на цьому переваги закінчуються. І нехай продавці переконують покупця у протилежному. Є перелік критеріїв, які дуже не подобаються користувачам каркасних басейнів:

  • Низька жорсткість конструкції. Якщо доросла людина, з розбігу, стрибне в повністю наповнений каркасний басейн (або повисне на бортику), то чаша легко зламається. Навіть якщо збірна конструкція не зруйнується, все одно утворюються мікротріщини, через які витече вода назовні за 2-3 години. Зверніть увагу, у багатьох користувачів каркасні чаші мають додаткову обмотку скотчем або стрейчевою стрічкою;
  • Фільтраційне обладнання, що йде в комплекті, взагалі не чистить воду. Якщо власник хоче завжди купатися в чистій воді, треба щодня міняти воду;
  • Каркасні басейни не піддаються ремонту. Офіційно, виробник не постачає запчастини до чаш, а пропонує купити новий басейн. Українські умільці знаходять рішення, але це украй невірний підхід.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: Переваги професійного ...
Наступна новина: Преимущества коммерческих ...

КОМЕНТАРІ