Запчастини до мийок високого тиску

Запчастини до мийок високого тиску

23.12.21 09:41 0 714

Мийка високого тиску найбільш актуальна на великих автомийках, які спеціалізуються на зовнішньому та внутрішньому очищенні. Для того, щоб придбати мийку високого тиску для використання у своїх цілях потрібно знати деякі технічні характеристики. В основному всі апарати універсальні та легко вимиють як гладку, так і ребристу поверхню. Тобто, забезпечується чищення будь-яких забруднень абсолютно без контакту.

Двигун мийки високого тиску може бути двох або трьох полюсним забезпечуючи від 1400 до 2800 оборотів за хвилину. Водяний насос або помпа служить для забезпечення сильного напору. У комплектацію також входить шланг миття високого тиску. Його ви легко зможете замінити, якщо десь шланг вийде з ладу або прорветься. Підібрати шланг для миття високого тиску можна за розмірами, все залежить від того, який він вам необхідний. Кріплення шлангу зазвичай стандартне. Також, в комплектацію входить пістолет високого тиску з форсункою, фільтр тонкого очищення та різні насадки.

Якщо ви плануєте використовувати цей апарат у професійних потребах, вам необхідно додатково мати швидкознімні з'єднання, а саме: пістолет, пінна насадка та піки з форсункою. Це допоможе значно зменшити час обслуговування.

Сфера використання

Міні-мийки застосовуються у професійній сфері та у побуті. З їх допомогою очищаються автомобілі та прибудинкові території, фасади та тротуари.

Обладнання характеризується ергономічністю та надійністю, при цьому має складну конструкцію. Кожен прилад включає безліч великих та дрібних деталей – при інтенсивній експлуатації вони вимагають періодичної заміни. До виходу комплектуючих з ладу можуть призвести також некоректне керування агрегатом.

Для усунення несправностей необхідно замовляти запчастини для конкретної моделі миття високого тиску.

Види комплектуючих

А тепер ми розглянемо основні запчастини до мінімийки. Для мийок високого тиску найчастіше потрібні такі запчастини:

  • Двигун. Продаються одно- та трифазні вироби різних форм, які оснащені валами різних типів, відрізняються за потужністю та частотою обертання;
  • Насоси. У професійному обладнанні помпу часто можна замінити повністю. При виборі заміни необхідно звертати увагу на частоту обертів валу, тиск та витрату води;
  • Ремкомплекти. До основних деталей помпи та апаратів відносяться клапанний блок, поршні, шатуни, манжети, сальники, ущільнювачі.

За матеріалами sigma.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)
Наступна новина: Затверджено Програму ...

КОМЕНТАРІ