Переваги конструкцій з алюмінію

Переваги конструкцій з алюмінію

23.12.21 22:40 0 28539

Висока якість та надійність – це головні переваги конструкцій з алюмінію. До них можна додати низькі ціни та особливу красу виробів. Переваги алюмінієвого профілю – це стійкість до атмосферних впливів. Алюмінієві вироби не піддаються корозії, чого не скажеш про аналогічні фасади зі сталі.

Якщо дерев'яні рами потрібно щороку фарбувати, то до переваг конструкцій з алюмінію можна віднести відсутність необхідності в такому обслуговуванні. Вироби з цього металу мають легкість, що дозволяє робити скління прорізів будь-якої величини. При цьому профіль легко гнеться, набуваючи необхідної форми.

Не слід сумніватися у міцності цього матеріалу, яка у багато разів перевершує цей показник в аналогічних виробів із дерева та пластику. Як правило, всі автоматичні двері (розсувні, розстібні або револьверні) створюються саме із застосуванням скла та алюмінієвого профілю. До речі, придбати алюмінієвий профіль можна в компанії "Алюпро": https://alupro.ua/.

Переваги конструкцій з алюмінію – екологічна чистота та безпека

Не секрет, що дерев'яні рами піддаються спеціальному просоченню, випаровування якого можуть бути шкідливі для організму людини. Алюмінієві вікна та фасади повністю позбавлені цих недоліків. Цей матеріал можна назвати екологічно чистим, оскільки токсичність повністю відсутня. Він не розкладається і не змінює свого кольору під дією ультрафіолету (на відміну від деяких пластмас).

Його термін служби становить не менше 80 років, що підтверджується думкою авторитетних фахівців. Але головна перевага конструкцій з алюмінію – те, що вони не підтримують горіння. У таких приміщеннях досить просто блокувати вогнища пожежі, що підвищує безпеку людей. А ось при горінні дерева із пластиком можуть виділятися токсичні речовини, шкідливі для людини.

Практичність та естетична привабливість

Створені руками сучасних дизайнерів, алюмінієві архітектурні частини дозволяють створити дивовижні приміщення з прозорими банями, хитромудрими віконними рамами та не менш разючими дверима. Рами з легкого, але міцного металу займають мінімум місця, поступаючись прозорим склопакетам і надаючи споруді легкість.

До переваг конструкцій з алюмінію обов'язково слід віднести легкість, що дозволяє створювати відкриті великогабаритні приміщення (зимовий сад, оранжерею). За бажанням замовника поверхня металу може бути пофарбована в будь-який колір за шкалою RAL. Особливим є те, що фарбування проводиться порошковим методом у спеціальних (заводських) умовах і зберігає свій естетично привабливий вигляд протягом усього терміну експлуатації.

Зусиллями сучасних розробників зведений на "ні" єдиний недолік алюмінієвого профілю - його хороша теплопровідність. Застосування спеціальної поліамідної вставки надає виробу чудові теплоізолюючі та звукоізолюючі якості. Такі рами в комплекті з трикамерними склопакетами є чудовим вирішенням питання засклення як житлових, так і службових приміщень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 81)
Попередня новина: Ведучий Юрій Горбунов ...
Наступна новина: Можно ли осветлять волосы ...

КОМЕНТАРІ