Як вибрати компанію з перевезення вантажів?

Як вибрати компанію з перевезення вантажів?

23.12.21 22:47 0 864

На транспортно-логістичному ринку працює чимало компаній, які надають послуги з міжнародної доставки вантажів. Як не заплутатися у безлічі пропозицій та вибрати кращого перевізника? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "IEV-MOW": https://www.iev-mow.com.ua/, яка безпосередньо замається перевезенням вантажів в Росію, Білорусію та Казахстан.

Напрямки та вартість

Перш за все, оцініть можливості компанії. Подивіться, за якими напрямками перевізник веде роботу, і який транспорт має. Власне авто або авіапарк буде великим плюсом. Це забезпечить більшу гнучкість перевезень і позитивно позначиться на ціні доставки.

Вартість міжміського транспортування вантажів – також важливий критерій. У кваліфікованої компанії на сайті обов'язково буде розміщено калькулятор вантажоперевезень, за допомогою якого ви зможете розрахувати приблизну вартість доставки. Вивчіть кілька пропозицій та виберіть найкраще за співвідношенням ціни та якості.

Не варто зупинятися на найдорожчому варіанті та переплачувати за доставку, але й вибирати найдешевшу послугу також не варто. За дуже низькою ціною може ховатися ненадійний перевізник, старий транспорт або додаткові витрати, що не прописані у договорі.

Перевірте документи

Про компанію може багато сказати і її стиль роботи з документацією.

Перед тим, як ставити підпис під угодою про співпрацю, перевірте:

  • форму договору – у документі мають бути зазначені всі нюанси перевезення, а також точно прописано відповідальність компанії за ті чи інші етапи перевезення та форс-мажорні ситуації;
  • обов'язкове страхування вантажу – страховка є додатковою гарантією того, що ваш вантаж буде доставлений не пошкодженим.

Детальна документація та відображення кожного етапу перевезень в офіційних документах – одне з найважливіших свідоцтв надійності перевізника.

Досвід транспортування та додаткові сервіси

Велику роль грає досвід компанії. Якщо перевізник працює на ринку багато років, у нього є відпрацьовані маршрути по безлічі напрямків, а водії мають великий досвід швидкого перевезення найрізноманітніших вантажів, включаючи особливо цінні та крихкі. Перед тим, як оформити замовлення, уточніть, які можливості з упаковки товарів має перевізник.

Важливий момент – можливості контролю вантажу під час доставки. Сьогодні серйозні перевізники надають клієнтам сервіс моніторингу всіх етапів транспортування, а при бажанні замовника - і охорону товару.

Також уважно вивчіть відгуки клієнтів на сайті компанії – велика кількість позитивних відгуків стане ще одним плюсом. Про ступінь надійності компанії говорить і рівень підготовки менеджерів та операторів call-центру, їхня ввічливість та готовність швидко проконсультувати вас з будь-якого питання, що відноситься до вантажоперевезень. Чим компетентніші співробітники компанії, тим вищий буде рівень сервісу.

Ретельна перевірка перевізника перед укладанням договору дозволить вам не помилитися у виборі та довірити свій вантаж у справді надійні руки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 63)
Наступна новина: У Тернополі проводяться ...

КОМЕНТАРІ