Як вибрати крісла для актової зали?

Як вибрати крісла для актової зали?

24.12.21 23:52 0 802

Якщо вам потрібно придбати крісла для актового залу, підійдіть до цього питання серйозно. Адже це досить непросто, тому що слід купити те, що має створювати комфорт величезній кількості людей. Конференц-крісла повинні бути підібрані правильно, чітко та відповідати всім нормам. До речі, придбати їх можна на сайті https://hator-m.com/kresla-dlya-zalov/.

Насамперед ви повинні знати чому збираються люди в той чи інший зал. Ви повинні розуміти, чим саме займаються люди, які сидітимуть у цих кріслах, як довго вони збираються сидіти у них. Потрібно також розуміти, чи будуть відвідувачі писати, пити каву, користуватися телефонами, ноутбуками.

Або, можливо, захід буде дуже серйозним або, навпаки, максимально легким. Звичайно, передбачити вагу неможливо, але хоча б загалом ви повинні знати для чого призначатиметься актова зала.

Як розставити крісла у залі?

Крісла можуть бути розставлені один рядом, але при цьому бути одиночними. Але для актового залу найбільше підійдуть секційні крісла, які створюватимуть єдину каркасну систему. Вона не зможе займати багато місця і буде найзручнішою. За допомогою таких крісел можна розмістити багато людей у залі.

Скільки часу люди будуть у кріслі?

Те, скільки людей сидітиме в кріслі, і має бути одним з основних факторів підбору. Адже, якщо:

  • За прогнозами відвідувачі сидітимуть у кріслі не більше тридцяти хвилин, то вони можуть бути жорсткими та без підлокітників;
  • Люди знаходяться в кріслі від 30 хвилин до 90 хвилин, вони можуть бути жорсткими, але при цьому їм необхідні підлокітники. Адже за пів години сидіння кожна людина інтуїтивно шукає місце, куди можна покласти руки;
  • Як що в конференц-залі люди сидітимуть понад 90 хвилин, то крісла повинні бути максимально зручними, м'якими, з підлокітниками та спинками.

Сидіння, спинка, оббивка для крісел – важливий момент

Зазвичай конференц-крісла виготовляються на загальному каркасі. Вони можуть мати м'які спинки та сидіння. А також є і крісла, що володіють цілком жорсткими спинками та сидіннями.

Найчастіше їх виготовляють із фанери, а оббивку роблять із тканини, штучної шкіри. Крісла можуть мати підлокітники. Також такі меблі бувають максимально простими, без підлокітників і дуже аскетичними.

Потрібно подумати, яка саме оббивка вам потрібна. За тканинною доглядати складніше, але вона створює якийсь затишок, приємніша. Її можна використовувати для приміщень, які використовують не дуже часто, там, де невелика прохідність. Наприклад, для залів важливих конференцій.

Вона не підійде для залів очікування або громадських місць (лікарень, банків), тому що буде швидко бруднитися і виглядатиме погано. Штучна шкіра набагато практичніша. Її добре використовувати там, де багато людей.

Адже таку оббивку можна відмити мильною водою. Колір оббивки залежить від вашого бажання. Але з практичної точки зору краще вибирати темніші тони, на яких не видно плями.

Вибрати крісла для актового залу не так вже й складно, якщо дотримуватися цих нехитрих правил. Дотримуйтесь їх і ви швидко підберете те, що потрібно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)
Наступна новина: ФК Ливерпуль: Чудо в ...

КОМЕНТАРІ