BYD E2 2022 року - найкраща заміна Tesla Model 3

BYD E2 2022 року - найкраща заміна Tesla Model 3

26.12.21 19:20 8 809

Автовиробники Китаю не перестають дивувати виведенням на ринок цікавих транспортних засобів. І якщо раніше, тут випускалися в основному стандартні автомобілі з ДВС, то останнім часом все більше виходить електрокарів. Яскравим прикладом виступає хетчбек BYD Е2 2022, який зараз можна купити лише у Китаї у комплектаціях Charming, Luxury та Noble. Електрокар, найімовірніше, стане серйозним конкурентом для моделей Kia Ceed, Mazda 3, Toyota Corolla та Skoda Octavia. До речі, купити BYD E2 в Україні можна на сайті https://lriker.com.ua/.

Технічні характеристики

Китайський електрокар BYD Е2 2022, представлений у новому кузові, орієнтований на бюджетний сегмент ринку, але незважаючи на це, комплектації моделі блищать багатим оснащенням, хетчбек виділяється на тлі конкурентів привабливою ціною, а крім того, має ультрасучасну зовнішність, що можна оцінити по фото. статті. Окремо слід згадати про технічні характеристики автомобіля, які хоч і не викликають захоплення, але все ж таки цілком відповідають очікуванням.

Зараз китайський електрокар оснащується лише одним силовим агрегатом. Йдеться про електромотор на 70 кВт або 95 кінських сил. За допомогою стандартного редуктора розподілу потужності 180 Н*м моменту, що крутить, передаються на передню колісну вісь. Тут використовується літій-іонна акумуляторна батарея на 43,2 кВт/год, що забезпечує дальність ходу 401 км без підзарядки. Хетчбек може похвалитися такими габаритами:

  • довжина - 4240 мм;
  • ширина – 1760 мм;
  • висота - 1530 мм;
  • колісна база – 2610 мм;
  • кліренс – 140 мм;
  • споряджена маса - 1325 кг.

П'ятидверний та п'ятимісний міський хетчбек має не лише просторий салон, але й ємне багажне відділення на 400 літрів, яке без проблем можна розширити, якщо не вистачає місця, при складанні заднього ряду сидінь. Відрізняє це авто хороша динаміка з розгоном з 0 до 50 км/год за скромні 3,9 секунди, а до сотні за 10,3. "Максималка" обмежена 130 км/год, чого в сучасних реаліях цілком достатньо для комфортної їзди. З 0 до 80 % акумулятор заряджається за 30 хвилин.

Безпека

Не останній аспект, який потребує пильної уваги, це безпека. Так як у численних ДТП регулярно страждають і гинуть люди, автовиробники намагаються зробити справді захищені та безпечні автомобілі. У цьому плані електрокар компанії BYD має гідне оснащення, що включає чотири подушки, триточкові ремені, кріплення під дитячі крісла ISOFIX, а також численні системи, що відповідають за контроль руху. Окремо варто поговорити про те, що цей автомобіль пройшов відповідні незалежні випробування за азіатською системою і отримав високі оцінки. Про це свідчать заяви китайської компанії, а також думки незалежних експертів.

Керованість та позашляхові характеристики

У цьому випадку йдеться про міський електрокар, який не спрямований на бездоріжжя. Модель некомфортно почувається на ґрунтових дорогах, а також під час руху по пересіченій місцевості. Безумовно, проблеми доставляє кліренс 140 мм, а також передній привід, що не дозволяє автомобілю розкрити весь потенціал за відсутності твердого дорожнього покриття.

У свою чергу в місті та на інших магістралях транспортний засіб демонструє непогану динаміку, чудову керованість та належну маневреність. Авто дозволить водієві та його супутникам повною мірою насолодитися поїздкою завдяки якісній і в міру жорсткій підвісці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 78)
Попередня новина: Межсезонье. Как улучшить ...
Наступна новина: Volkswagen e-Lavida: новий ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
fillwatsen - 26.12.21

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
dysphoria666 - 26.12.21

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
kukuruzkin666 - 26.12.21

Мне все понравилось

аватар країна
Diduk_K_N - 26.12.21

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
realnaj006 - 26.12.21

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
simonidis - 26.12.21

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
cnztin - 26.12.21

Видно, що автор намагається зробити свій сайт для простих людей, і мені кажеться, що це у нього непогано виходить.

аватар країна
blvsdxgtr - 26.12.21

Хе-хе, мой первый коммент :)