Як оформити туристичну страховку,якщо ви збираєтеся відвідати кілька країн?

Як оформити туристичну страховку,якщо ви збираєтеся відвідати кілька країн?

27.12.21 23:06 20 648

Після перерви, пов'язаної із пандемією, країни поступово відкривають свої межі для туристів. Що ж потрібно врахувати, готуючись до подорожі? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітникстрахової компанії "УПСК": https://upsk.com.ua/ru/service/privat/turistycheskoe_strahovanie/.

Вимоги для полісів ВЗР

Поліс туристичного страхування діє лише у країнах, які у ньому вказані. У цьому термін безперервного страхування становить трохи більше 182 днів у рік. Це може бути весь світ, країни Шенгенської угоди, певний регіон, наприклад, Південно-Східна Азія, або конкретні країни. Для кожної з цих категорій є свої вимоги:

  • Страховий поліс оформляється комплексно для країн Шенгенської угоди, навіть якщо подорож планується в одну з них, наприклад, Грецію. Мінімальна сума покриття повинна становити щонайменше 30 000 євро. Оформити поліс можна на одну подорож або купити медичну страховку на рік, якщо поїздки будуть досить частими. Також страховка для Шенгена не повинна включати франшизу — обов'язкову частину видатків, яку оплачує мандрівник.
  • За наявності чинної візи поїздку до США можна поєднати з відвідуванням Мексики. І тут мінімальна сума страхового покриття становить 50 000 доларів. До полісу необхідно включити додаткові опції: медичну допомогу при загостренні хронічних захворювань та прояві гострих алергічних реакцій.
  • Страховий поліс у регіони Південно-Східної Азії оформляється, як правило, на 12 місяців. Термін його дії становить 90 днів. Якщо планується коротка подорож на 2-3 тижні, такий варіант підходить. Якщо турист має намір провести в країні кілька місяців, важливо пам'ятати, що термін безперервного страхування не перевищує 182 днів на рік. Для країн цього регіону застосовується безумовна франшиза на суму 30 у. е. на кожен страховий випадок.
  • Страховий поліс стане у нагоді і в безвізових країнах. Він допоможе заощадити на медичній допомозі та купівлі ліків, які можуть знадобитися під час подорожі. Наприклад, на таких популярних напрямках, як Ізраїль та Йорданія, візи не передбачені, але страховий поліс входить до документів, які рекомендується мати з собою. Уповноважений співробітник прикордонної служби або інших компетентних органів має право перевірити документи, і відсутність полісу може стати причиною відмови у в'їзді.

Як зміниться вартість полісу, якщо вказати кілька країн?

Туристична страховка для відвідування кількох країн коштує дорожче за поліс для відвідування однієї країни. Якщо мандрівник має широку географія поїздок, вигідніше придбати поліс «Весь світ», а не вказувати конкретні країни. Розрахувати вартість документа допоможе калькулятор.

Поради щодо оформлення страхового полісу

Страхування мандрівників має певні правила. Більшість країн вони такі:

  1. купити страховий поліс необхідно пізніше як за п'ять днів до дати виїзду;
  2. страховий поліс потрібно роздрукувати і мати на руках при перетині кордону та під час усієї подорожі.

Страховий поліс для подорожей зручно придбати онлайн. Для цього потрібно вказати країни, тривалість поїздки та вибрати потрібні ризики. Після оплати банківською карткою поліс буде надіслано на електронну пошту.

Стандартна туристична страховка покриває діагностику та лікування від COVID-19 у лімітах страхового покриття. Проте вона не компенсує витрати на проживання та купівлю нових квитків у разі карантину. Для цього потрібна розширена опція. Щоб розрахувати вартість страхового поліса, необхідно вибрати потрібний тариф і додати додаткові опції. Зробити це також можна на веб-сайті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Ex3maL - 28.12.21

О чем глаголят все эти люди в комментах?

аватар країна
Nightisdark - 28.12.21

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
ManaKurwe - 28.12.21

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
AShuvalov - 28.12.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
fckngufckngmom - 28.12.21

Мне все понравилось

аватар країна
araneus - 28.12.21

Прямо даже не верится

аватар країна
yungluna - 28.12.21

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
vasilisa_mara - 28.12.21

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
Hemingaway - 28.12.21

хорошая идея.

аватар країна
BE3N0LNM - 28.12.21

детальніше ласка

аватар країна
fckngufckngmom - 28.12.21

Чудово ..

аватар країна
Vi4ct2or0 - 28.12.21

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
kirgiznastojasii - 28.12.21

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
Eva12345 - 28.12.21

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
gerbert_acevedo - 28.12.21

Спасибо за статью

аватар країна
Zeka75 - 28.12.21

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
CassetteFROM80s - 28.12.21

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
sulfozin - 28.12.21

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
Kapliy - 28.12.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
Ognef - 27.12.21

Супер! Автору - респект:)