Відкрийте для себе найбільші переваги бодібілдингу

Відкрийте для себе найбільші переваги бодібілдингу

28.12.21 17:48 5 1429

Сьогодні силові тренування це можна вважати однією з найбільш обговорюваних модальностей у суспільстві. Враховуючи переваги, які він демонструє в емпіричному та, звичайно ж, науковому середовищі, це одне з основних досягнень у спортивному середовищі, що включає безліч аспектів, від пов'язаних зі здоров'ям, до фізичного аспекту, до пошуку конкретних цілей, пошуку цілей. соціальні, участь у психологічних питаннях, участь у ЗМІ, участь у маркетингу, участь у багатьох інших дисциплінах, від харчування до біомеханіки та багатьох інших. Отже, абсолютно важливо розуміти, помалу, що проста практика може покращити нас, завжди прагнучи отримати найкращі результати з урахуванням цього досягнення.

Практика бодібілдингу: стародавній фундамент

Одна із найстаріших фізичних практик серед чоловіків і навіть серед тварин – це силові тренування. Неявно, раціонально чи ірраціонально, переважна більшість збуджених людей, які мають мускулатуру, мають у собі акт руху. Таким чином, якщо ми за визначенням шукаємо слово «бодібілдинг», воно висловлює нам безпосередньо сенс «м'язової дії», тобто рухової дії м'яза.
Присідання, підняття предметів з підлоги, незалежно від того, важкі вони чи ні, акт різких рухів, штовхання та витягування предметів та інші дії вже показують нам перші принципи того, що ми маємо сьогодні значно більшою мірою. розвинулися, звісно.

Але врешті-решт, які переваги можуть принести силові тренування?

A бодібілдинг сьогодні асоціюється з нескінченними перевагами для опису якої нам, ймовірно, буде потрібно книга або щось ще. І це тому, що я говорю про переваги, які доведені, крім тих, що вивчаються, тих, які будуть виявлені, і таке інше. Однак, оскільки мета цієї статті - показати вам найкращі переваги бодібілдингу. Я назву кілька і поясню їх. Давай?
Серед найвідоміших в даний час можна згадати:

  • Збільшення м'язової маси. Це має основне значення для покращення м'язової здатності, непрямої допомоги у скороченні жирових відкладень, у збільшенні швидкості основного обміну тощо. Це також важливо у пошуках кращого соціального життя, тому що за умовчанням наше суспільство все частіше шукає чоловіків з зціленими тілами та жінок з ідеальними тілами.
  • Зниження відсотка жиру в організмі. На додаток до непрямого скорочення жирових відкладень за рахунок збільшення м'язової маси нам також вдалося збільшити прямі витрати калорійної енергії, а також непрямі витрати через необхідність відновлення тканин після тренування.
  • Підвищена гнучкість. Це те, що дуже необхідно в бодібілдингу. І настільки, що такі спортсмени як Ронні Колеман, Флекс Уіллер, Том Платц, Лі Лабрада та інші, вже продемонстрували відмінні здібності до гнучкості на сцені. Через укорочення та розтягнення м'язів, серед інших факторів, цього було б достатньо, щоб стимулювати цю користь. Проте ми повинні брати до уваги здатність, яка необхідна атлету або бодібілдеру для хороших тренувань, тим самим показуючи його належну турботу про гнучкість.
  • Поліпшення остеогенезу.: У деяких дослідженнях було помічено, що люди, які займалися силовими видами спорту, мали деякі області тіла з дуже вираженим остеогенезом та інші, з дуже консолідованими кістками, як у деяких елітних спортсменів у присіданнях з вільною вагою. Таким чином, було помічено, що вплив навантаження на кістки, якщо все зроблено правильно, позитивно впливає на формування кістки та її зміцнення.
  • Поліпшення гормональної продукції. Серед іншого, фізичні вправи прямо чи опосередковано впливають на гормональні чинники. Це випадок збільшення вироблення тестостерону, рівня GH, факторів росту, інсуліну (і підвищення чутливості цього гормону) серед багатьох інших. Крім того, при заняттях бодібілдингом стимулюються не тільки анаболічні гормони, але й інші гормони, такі як дофамін, серотонін та інші гормони/нейротрансмітери, пов'язані з гарним настроєм та численними відчуттями добробуту та задоволення.
  • Поліпшення серцево-судинної системи та контролю. Бодібілдинг, оскільки багато хто нехтує цим фактором, фундаментально важливий з погляду дихання. Саме через дихання ми насичуємо тканини киснем, допомагаючи їм працювати. Таким чином, часті тренування з обтяженням допомагають покращити дихання і, як наслідок, серцево-судинну систему. Крім того, у багатьох випадках спостерігається легка гіпертрофія серця, яка також допомагає у цьому факторі. Дослідження навіть показали, що силові тренування позитивно впливають на гіпертонію.
  • Підвищена сила. Силові тренування, не тільки завдяки факторам росту м'язів, але також завдяки кращому біомеханічному та нервово-м'язовому контролю, дозволяють покращити силу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 74)
Попередня новина: Тимчасовий дозвіл на ...
Наступна новина: Розклад занять на цей ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
lyubalk - 28.12.21

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
KEermol - 28.12.21

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
Deni1488 - 28.12.21

Шикарно, додаю в закладки. А ще рекомендую відвідати сайт https://expfit.ru/, де є багато цікавої інформацію на тему бодібілдинга.

аватар країна
lowcoastsoap - 28.12.21

Даже и не докопаешься.

аватар країна
black_hellboy69 - 28.12.21

я вже писала про це в своєму блозі