У Рівненській області в обласній прокуратурі запровадили щотижневі тренінги для підвищення професійної кваліфікації прокурорів

У Рівненській області в обласній прокуратурі запровадили щотижневі тренінги для підвищення професійної кваліфікації прокурорів

30.12.21 12:19 8 725
В Рівненській обласній прокуратурі провели чергове навчання з питань застосування вимог кримінального процесуального законодавства при здійсненні правоохоронними органами першочергових слідчих дій для прокурорів окружних прокуратур.

Загалом з початку року в обласній прокуратурі організували 10 тренінгів для 60 прокурорів окружних прокуратур, під час яких їх учасники опрацьовували особливості законодавчого регулювання проведення слідчих (розшукових) дій та прокурорського нагляду за додержанням законів у кримінальних провадженнях у формі процесуального керівництва.

Окремо прокурорам наголосили на проблемних питаннях, які виникають при проведенні огляду місця події, застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження, фіксації слідів злочинів, їх подальше дослідження шляхом проведення відповідних судових експертиз.

Під час тренінгу прокурори вирішували ситуаційні задачі, вхідні та вихідні тести, а також писали проєкти процесуальних документів.

Завдяки тренінгам вдалося покращити якість здійснення прокурорами нагляду за додержанням законів у кримінальних провадженнях у формі процесуального керівництва, що, своєю чергою, призвело до зменшення надходження до органів прокуратури скарг від громадян на недоліки в роботі слідчих органів поліції.

Такі заходи обласною прокуратурою будуть проводитись і у подальшому.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ніч з 28 на 29 грудня ...
Наступна новина: Демонтовано три тимчасових ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
luidyada - 30.12.21

ух ти...

аватар країна
greetingsmrm - 30.12.21

Поразительно!

аватар країна
kawabanger - 30.12.21

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
grib0 - 30.12.21

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
lyubalk - 30.12.21

Сайт супер, побольше бы таких!

аватар країна
kskatz - 30.12.21

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
Payaiala - 30.12.21

хороша ідея.

аватар країна
xozian - 30.12.21

Мне нарвится стиль изложения