Роль декору в інтер'єрі

Роль декору в інтер'єрі

30.12.21 17:02 9 1067

Декор дозволяє дизайнеру розставляти акценти, додавати кольори та створювати неповторні закінчені інтер'єри, що відображають індивідуальність замовників. Крім того, за допомогою декору можна змінювати характер обстановки, не вдаючись до кардинальних заходів. Саме тому дизайнери повсюдно використовують його в своїх проектах. До речі, придбати унікальний декор для дому можна в інтернет-магазині Tess.com.ua.

Декорування у роботі дизайнера

При створенні інтер'єру дизайнер зосереджує увагу на найважливіших для замовника моментах. На основі них, він створює найбільш вдале просторово-композиційне рішення. А коли з конструктивом покінчено, дизайнер розставляє акценти. Саме ці акценти є найважливішими деталями, які відображають індивідуальність власників житлового приміщення.

Залежно від характеру замовника роль декору може бути як провідною, так і другорядною. У першому випадку елементи декору несуть певне композиційне навантаження. Найчастіше це є та родзинка, яку мріє побачити замовник. Це може бути як колірна пляма на стіні, так і серія деталей, що об'єднують задум у єдине ціле. Якщо роль декору другорядна, то дизайнер спочатку створює таке просторове рішення, яке не передбачає жодних декоративних елементів. Такий тип інтер'єру складно змінити за настроєм, не торкаючись його конструктиву.

Зміна обстановки за допомогою декору

Гра з декором чудово підійде любителям змін та перестановок у будинку. Для такої гри найвдалішим рішенням буде вибір нейтральних предметів меблів та оформлення. На цьому тлі будь-який декор привертатиме до себе всю увагу, завдяки чому інтер'єр може набувати будь-якого характеру. Так, змінивши картину в рамі на панно, можна зробити інтер'єр сучаснішим, а відмовившись від штор на користь відкритих вікон, можна відкрити для себе захоплення скандинавськими мотивами в інтер'єрі.

Звичайно, за допомогою однієї картини ситуація в цілому не зміниться. Але якщо піти далі та поміняти текстиль, замінити оббивку м'яких предметів меблів, додати домашні рослини, житловий простір зміниться до невпізнання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
pvlmd - 30.12.21

Чудово ..

аватар країна
lisalisalol - 30.12.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
paralytic - 30.12.21

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
Rich012 - 30.12.21

Стаття неоднозначна - не можна кидатися в крайності.

аватар країна
kazees - 30.12.21

Вот так история!

аватар країна
Des_high_hopes - 30.12.21

слов нет,одни эмоции

аватар країна
cutebegemot - 30.12.21

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
DruzjDruzishka - 30.12.21

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
ConfederationBot - 30.12.21

Позволю себе не согласится с вами