У Рівненській області патрульного судитимуть за одержання хабаря

У Рівненській області патрульного судитимуть за одержання хабаря

07.01.22 08:19 0 737
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно інспектора Управління патрульної поліції в Рівненській області. Його обвинувачують у проханні надання та одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Слідством встановлено, що патрульний у вересні минулого року у Рівному зупинив водія у стані алкогольного сп'яніння. За не складання протоколу про адміністративне правопорушення та не притягнення у подальшому водія до відповідальності інспектор попросив та одержав 10 000 гривень хабаря.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – УСБУ в Рівненській області та УВБ в Рівненській області ДВБ НП України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненську окружну ...
Наступна новина: 30 нових випадків COVID-19 ...

КОМЕНТАРІ