Чи варто купувати авто зі США?

Чи варто купувати авто зі США?

10.01.22 21:17 8 696

Купівля машини на вторинному ринку США з кожним роком здається все більш привабливою на тлі зростання цін на авто в Україні та ускладнення розмитнення євроблях. Автомобілі з Америки мають привабливу вартість, найчастіше проходили техогляд, за рахунок чого перебувають у кращому стані. Найнадійніше делегуватиме покупку машини зі США компанії, яка спеціалізується на послугах викупу авто з аукціонів та організації їх доставки в Україну.

П'ять переваг покупки автомобіля із США

У нашій країні навіть на вторинному ринку іноді складно знайти дешеві автомобілі в нормальному стані — без серйозних пошкоджень ходової або кузова. Тим часом економія на машинах, куплених у США, може досягати 50%. Машини з американської вторинки мають п'ять переваг, які роблять їх покупку дешевою, а експлуатацію — зручною:

  • Спочатку низька вартість машин із пошкодженнями. Такі авто після пригод потрапляють до страхових компаній, які потім продають їх на аукціонах за невеликі гроші. Це пояснюється тим, що в цій країні люди віддають перевагу новим машинам і можуть собі їх дозволити, тому вторинка легко перепродається за кордон.
  • Невеликий пробіг. По-перше, його там просто не можна скрутити — за це є кримінальна відповідальність. По-друге, здебільшого американці не проїжджають більше 20 тисяч кілометрів на рік, тому що рідко їздять на великі відстані. До того ж, у США якісне дорожнє покриття навіть у невеликих населених пунктах, а бензин на заправках якісніший, ніж у нас. Ось і виходить, що 60 тисяч пробігу – це з урахуванням акуратної експлуатації, постійних техоглядів, якісного палива та добрих доріг.
  • Якість машин. Тут вплинули ті ж фактори, що й у попередньому пункті: рівні дороги, якісне та регулярне обслуговування, а також гарне паливо. Тому навіть при покупці авто з пошкодженнями кузова, його загальний стан буде досить хорошим, щоб ще довго прослужити власнику в Україні.
  • Комплектація. Те, що в нашій країні вважається додатковим комфортом чи покращеною комплектацією, для американців — звичайна річ. Вони їздять лише з АКПП та клімат-контролем. Крім того, машини для американського ринку робляться з "жирною" начинкою та яскравим дизайном, який у наших краях рідко можна зустріти.
  • Прозора історія. Для всіх машин, зареєстрованих у США, є єдиний реєстр, у якому відображається кожна крихта інформації про машину: пробіг, власники, ДТП, дати техоглядів. Це все перебуває у публічному доступі при оплаті входу до реєстру, тому потенційний український покупець може легко перевірити стан машини.

Які недоліки у таких машин?

Найпомітнішим недоліком таких авто можна назвати час — на організацію покупки, доставку, розмитнення та офіційне оформлення в Україні разом з ремонтом може піти до п'яти місяців.

Якщо вам подобаються машини саме з американського вторинного ринку, ви можете знайти вже відремонтовану та розмитнену модель в Україні. Але цей варіант добрий тільки в тому випадку, якщо ви готові заплатити більше.

І тут вирішувати вже вам — чекати до півроку, щоб відносно дешево отримати ключі від машини у відмінному стані, або швидко вибрати машину вже в Україні, готові переплатити за неї.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
BayondGregor - 10.01.22

Прямо навіть не віриться

аватар країна
kupiros - 10.01.22

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
upteka56 - 10.01.22

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
Diavol13 - 10.01.22

"Амереканцы" - это реальная альтернатива евробляхам. Кстати, заказать доставку авто из США можно в компании Марлин.

аватар країна
thisismilo - 10.01.22

Знайомий стиль ...

аватар країна
DefectIV - 10.01.22

отличный пример стоящего контента

аватар країна
beeench - 10.01.22

У вас абстрактное мышление

аватар країна
kedrbolvanskiy - 10.01.22

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?