Віртуальні листівки на День Народження та їх переваги

Віртуальні листівки на День Народження та їх переваги

13.01.22 18:12 10 6734

Листівка по праву вважається постійною частиною будь-якого привітання. Традиція дарувати малюнки з побажаннями до Дня Народження з'явилася ще за часів Російської імперії. Тоді подібні презенти подавали на іменини. Їх малювали та розписували вручну, а самі листівки вважалися досить дорогим подарунком. Сьогодні придбати тематичну листівку найпростіше. Вони є у супермаркетах та магазинах канцтоварів. А онлайн-листівки взагалі доступні всім і кожному, де б не знаходився користувач. На сайті https://www.mobilecards.com.ua/ можна знайти привітання на всі випадки життя.

Види вітальних листівок на День народження

Сучасні дизайнери створюють сотні різних онлайн-листівок щодня. Вибрати один варіант серед багатьох інших не так легко. Найпростіше підібрати виріб залежно від переваг адресата. Умовно, всі онлайн-вітання можна поділити на кілька груп:

  • Класичні листівки. Це гарні вироби зі звичними та нейтральними зображеннями, а також універсальними привітаннями. На таких листівках можуть бути намальовані квіти, персонажі з мультфільмів тощо.
  • Тематичні листівки. До цієї групи можна віднести вітання із зображенням відомих туристичних об'єктів, автомобілів та ін. Текстове супроводження зазвичай відповідає зображенню. Воно бажає адресату нових подорожей чи придбання автомобіля мрії.
  • Листівки-жарти. Це можуть бути дружні шаржі, анекдотичні вітання та карикатури. Прекрасний варіант для привітання близьких друзів та колег.
  • Ретро листівки. Вироби у ретро-стилі користуються великою популярністю. Вони повторюють не тільки малюнки з позаминулого сторіччя – з дамами у пишних сукнях та чорно-білими знімками відомих архітектурних будівель. До ретро-групи відносять також радянські авангардні листівки або типові вітання із 1990-х.
  • Віртуальні листівки з блискітками. Це яскраві та мерехтливі онлайн-вітання, які за дизайном нагадують старі добрі листівки з 2000-х.

Окремий тип продукції – це анімовані листівки. Такий варіант чудово підходить для вітання з Днем Народження. І зображення, і текст на таких віртуальних вітаннях може бути анімованим.

Переваги віртуальних листівок до Дня Народження:

  • Головна перевага будь-якої віртуальної листівки – це її довговічність. На відміну від паперової поліграфічної продукції, віртуальна не горить, не псується, не тьмяніє. Її дуже непросто втратити чи забути.
  • Онлайн-листівки мають дуже багато переваг. По-перше, це – один із найсучасніших способів привітати когось із Днем Народження. По-друге, вибір таких виробів справді величезний. Сьогодні в мережі можна знайти привітання на будь-який смак і колір, навіть найнезвичайніші та найспецифічніші.
  • Можливість привітати людину на іншому кінці світу. Інтернет-листівки можна надіслати до будь-якої точки планети, де є доступ до мережі. І вони будуть доставлені за лічені секунди, у найгіршому разі – хвилини.
  • Простота використання. Такі вироби можна не тільки завантажувати на будь-який пристрій – планшет, смартфон, комп'ютер. Багато сайтів пропонують відразу поділитися вітанням у соціальних мережах, месенджерах, електронною поштою. Це зручно в усіх відношеннях.
  • Відсутність додаткової оплати. Більшість листівок із мережі – абсолютно безкоштовні. Винятком можуть бути лише найрідкісніші авторські вироби. Але і вони зазвичай не коштують дорого.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 85)
Попередня новина: Коррупция – актуальная ...
Наступна новина: Закваска для дитячого ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Huligan_rus - 13.01.22

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
LittlePrinc3ss - 13.01.22

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
Hostis_Publicae - 13.01.22

Мені все сподобалося

аватар країна
Superman1234 - 13.01.22

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
Descude - 13.01.22

5ка! Отличный пост!

аватар країна
Ulyana2110 - 13.01.22

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
WesrHam - 13.01.22

Мне все понравилось

аватар країна
deafky - 13.01.22

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
MaNyMagNits - 13.01.22

Вы не правы.

аватар країна
Tigrhelp - 13.01.22

Очень познавательно, респект