Закваска для дитячого йогурту Біфідокомплекс

Закваска для дитячого йогурту Біфідокомплекс

13.01.22 19:21 8 354

Сучасний ринок пропонує дуже великий вибір порошкових та рідких заквасок, але далеко не всі з них підходять для приготування дитячого йогурту. Багато українських молодих матусь, які хочуть самостійно зробити йогурт для своїх малюків, вибирають закваски Біфідокомплекс торгової марки Good Food. Вітчизняна компанія виробляє якісну продукцію на основі італійських технологій та рецептур. Купити такі закваски за вигідними цінами можна на сторінці https://goodfood.ua/zakvaski/bifidokomplex/.

Склад, корисні властивості

Закваска Біфідокомплекс складається з 7 видів бактерій, які дозволені до раціону для малюків до 1 року. Завдяки унікальному складу продукція Good Food сприяє наданню наступних корисних властивостей:

  • захист кишківника від різних інфекцій;
  • відновлення та підтримка нормальної роботи ШКТ;
  • заселення кишечника корисними біфідобактеріями;
  • покращення апетиту;
  • полегшення адаптації до нової харчової продукції;
  • покращення засвоювання корисних речовин, вітамінів та мікроелементів, отриманих з їжі.

Ефект від йогурту просто неможливо переоцінити. Травлення у малюка налагоджується просто з першого дня вживання. Тому йогурт рекомендується пити відразу, як тільки у немовляти починаються проблеми із шлунково-кишковим трактом.

Спосіб приготування

В упаковці знаходиться 2 пакетики із закваскою. При необхідності можна купувати поштучно. Вміст одного пакетика розрахований на одну закваску, тобто відкритий пакетик зберігати не можна, адже в ньому живі бактерії. У холодильнику закваску можна зберігати рік, а морозилці – 2 роки.

Технологія приготування йогурту дуже проста:

  1. 1-3 літри молока закип'ятити та остудити до +40 градусів.
  2. Висипати закваску, перемішати ложкою.
  3. Накрити каструльку кришкою, укутати покривалом, залишити за кімнатної температури на 5-12 годин (час вказано на упаковці).
  4. Вживити готовий йогурт протягом 3-5 днів.

Виробник рекомендує обдати окропом весь посуд, який використовується у процесі приготування. На кисломолочному продукті можна робити каші (використовувати замість молока). За смаком можна додавати ягоди або варення, але й у чистому вигляді йогурт дуже смачний із приємною кислинкою.

Готовий продукт можна використовувати як закваску наступного разу. Суть та сама, тільки замість порошку додаємо 100 мл. готового йогурту. Повторна закваска виходить трохи кисленька, але не менш смачна. Виробник рекомендує перезаквашувати йогурт не більше 3 разів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Vmkh21 - 13.01.22

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
RNusername - 13.01.22

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
stanislauskiy - 13.01.22

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
norsehat - 13.01.22

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
Kibakus - 13.01.22

новина послав по інету.

аватар країна
alexeeveev - 13.01.22

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
asidc - 13.01.22

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
auganistan - 13.01.22

Читаєш це і думаєш ...