Відкриваєте бізнес – почніть торгівлю з Китаєм

Відкриваєте бізнес – почніть торгівлю з Китаєм

17.01.22 16:13 12 721

В наш час існує достатній набір інструментів, що допомагає організації бізнесу з Китаєм. Це і міжнародні служби доставки, здатні привезти товар від відправника до одержувача в максимально короткі терміни, та існування великої кількості сервісів та банків, за допомогою яких здійснюються розрахунки між партнерами, що знаходяться у різних країнах світу. І нехай не лякає розмитнення, розумітися на тонкощах процесу необов'язково, все можна довірити митному брокеру.

Товари, вироблені в Китаї в наші дні, відрізняються гідною якістю, високою конкурентоспроможністю та вигідною ціною. За останнє десятиліття у цій країні своє виробництво розмістило багато відомих компаній. Їх приваблює якісна сировина та недорога робоча сила.

Китай забезпечить відчутний прибуток

Купувати товари китайського виробництва можна за допомогою різних інтернет-ресурсів (наприклад, Taobao або AliExpress). Таким чином мешканці країн СНД закуповують те, що потрібне їм для особистого користування. Можна замовляти і для дрібного гурту, але великий бізнес так не розпочати.

Торгівля великими партіями можлива з участю посередника. Це називається дропшипінг – пряме постачання. У своїй країні роботу виконуєте ви, а постачання товарів з Китаю відповідно до сформованого вами замовлення організовує китайський партнер. Не хвилюйтеся, подорож до Китаю не буде потрібно, все робиться дистанційно. Для цього краще відкрити інтернет-магазин та укласти договір безпосередньо з китайським виробником або вдатися до послуг інтернет-магазину з Китаю.

Від вас вимагається проведення рекламних заходів та пошук клієнтів, які оформлятимуть замовлення на вашому ресурсі. Після того, як покупці внесли оплату, список необхідних товарів відправляється партнеру в Китай, вноситься передоплата. Коли прийде посилка на адресу вашої компанії, необхідно організувати доставку клієнтам. Робота за такою схемою приносить добрий прибуток, накладки та переплати відсутні.

Щодо витрат на розмитнення – вони невеликі. Коли потрібно ввезти дрібні товари загальною вартістю близько 1 тисячі євро, митний збір з такої партії не стягується.

Переваги і недоліки

Описаний бізнес відрізняється безліччю приємних моментів:

  • замовлений товар має низьку ціну за хорошої якості;
  • робота проводиться без посередників;
  • неякісний товар завжди можна обміняти/повернути;
  • є шляхи для розширення бізнесу.

До неприємних моментів відносяться:

  • тривалий термін доставки товару;
  • велика можливість, що прибуде товар невідповідного розміру або бракований;
  • митне оформлення буває пов'язане з труднощами (щоб їх уникнути, можна вдатися до допомоги фахівців);
  • мовний бар'єр.


Як і при відкритті будь-якого іншого бізнесу, перед початком торгівлі товарами з Китаю слід поспілкуватися з досвідченими людьми або знайти консультанта. Він допоможе з пошуком посередника, продавців, вибором товару. Завітайте на міжнародні виставки, там завжди є можливість безпосереднього спілкування з представниками компаній з Китаю. Варто виявити наполегливість – і успіх буде забезпечений!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: Нове харчування в ...
Наступна новина: Що таке авторський дизайн ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
deepseeker - 17.01.22

погоджуся з автором

аватар країна
xtcxtcxtcxtc - 17.01.22

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
mybigblack - 17.01.22

Не верю.

аватар країна
WWCD420 - 17.01.22

Дякую за статтю

аватар країна
BatmanRussia - 17.01.22

подкупила искренность статьи

аватар країна
elchuvako - 17.01.22

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
comrade_elf - 17.01.22

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
Glisti - 17.01.22

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
madf9 - 17.01.22

Понял не всё.

аватар країна
feelsbananaman - 17.01.22

Слов нет,одни эмоции. Кстати, если вы не знаете как организовать поставки товара из КНР, тогда обращайтесь в компанию easy china business.

аватар країна
Fade_in - 17.01.22

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
nescio - 17.01.22

А давно ли запустили этот сайт?