Як вибрати хорошого стоматолога?

Як вибрати хорошого стоматолога?

18.01.22 14:15 3 958

Зважилися на лікування зубів? Тепер все залежить від обраного стоматолога: з хорошим фахівцем процес лікування зубів буде комфортним, і ви нервуватиметеся перед кожним прийомом. На що звернути увагу під час пошуку спеціаліста, щоб не заплатити за непотрібні послуги та отримати професійну консультацію? Нумо розберімося. Ну а якщо вам потрібен хороший стоматолог в Дніпрі, тоді запишіться на консультацію в клініку "Amel Dental Smart".

Вибираємо стоматолога: 4 етапи

Кому довірити лікування зубів? Підійдіть до цього завдання поетапно:

  1. Ознайомтеся із відгуками. Шукайте їх не на сайті клініки, куди хочете звернутися, а на спеціалізованих порталах: можливість знайти реальні відгуки там набагато вище. Але коментарі все одно можуть бути купленими, тому позитивними відгуками не обмежуйтеся.
  2. Дізнайтеся досвід та кваліфікацію спеціаліста. Вивчіть сертифікати, дипломи щодо підвищення кваліфікації, свідоцтва про закінчення курсів. Якщо лікар кожні 1-2 роки відвідує семінари та освоює нові курси, то такому фахівцю варто довірити лікування зубів. Знайти інформацію можна на веб-сайті клініки.
  3. Пройдіть консультацію. Під час консультації оцініть зовнішній вигляд, чистоту та оснащення клініки, наскільки ввічливі та приємні фахівці. Лікар-стоматолог повинен докладно розповісти про стан зубів, відповісти на питання, що виникли. Якщо в клініці змушують чекати 1-2 години, стоматолог не може сформулювати зрозумілу відповідь на запитання, а в приміщеннях неприємно та незатишно, навряд чи тут запропонують гарне лікування.
  4. Вивчіть план лікування. Лікар не повинен нав'язувати вам процедури чи дорогі матеріали. Для перевірки плану лікування можна користуватися інтернетом, але лише вузькоспеціалізованими сайтами, або ви ризикуєте знайти неправильну інформацію та незаслужено обрушити шквал критики на стоматолога.

Хороші клініки надають гарантію на послуги, але не довіряйте лікарям, які обіцяють гарантію на 10-15 років: термін служби стоматологічних реставрацій також залежить і від пацієнта, догляду за зубами та регулярного відвідування спеціаліста.

Чому не варто довіряти клінікам із найнижчими цінами?

Причини такої вартості – це:

  • Недосвідчені фахівці. Чи готові ви довірити лікування зубів або їх видалення стоматологам, професіоналізм яких не впевнені?
  • Дешеві матеріали. Для процедур використовується все найдешевше від інструментів до пломб.
  • Використання застарілих методик. Після роботи таких лікарів професіонали співчутливо похитають головою та почнуть лікування знову.

Як результат – знову доводиться лікувати зуби, витрачати час та гроші. Шукайте лікаря, який доведе свій професіоналізм і допоможе позбавитись проблем із зубами. Пройдіть кілька консультацій у різних клініках, щоб вибрати стоматологічний центр: краще одразу розглянути кілька варіантів, ніж міняти лікаря у процесі лікування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 93)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
HumanTypeGFFAQntroubleshoting - 18.01.22

Дуже сподобалася ваша стаття

аватар країна
dmltv - 18.01.22

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
bybjlukripler - 18.01.22

Классно!